Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Witte kristallijne poeder 5-Amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Organische synthese-tussenproducten

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MM
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 10000KG/Month
Productoverzicht
Wit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Intermediaten voor organische synthese Overzicht van wit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Organische synthese tussenproducten Wit kristallijn poeder, smeltpunt ≥ 160°C. Toepassing vanWit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS ...

Productdetails

Markeren:

witte organische tussenproduct

,

witte organische grondstoffen

,

poeder organisch tussenproduct

Product Name: 5-Amino-O-Cresol
CAS: 2835-95-2
MF: C7H9NO
MW: 123.15
EINECS: 220-618-6
Appearance: wit kristal
Productbeschrijving

Wit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Intermediaten voor organische synthese

Overzicht van wit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Organische synthese tussenproducten

Wit kristallijn poeder, smeltpunt ≥ 160°C.

Toepassing vanWit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Intermediaten voor organische synthese

Gebruikt in organische synthese, kleurstoffen en haarverf tussenproducten

Productparameters vanWit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Intermediaten voor organische synthese

Artikel 1 Waarde
Productnaam 5-amino-o-cresol
CAS 2835-95-2
MF C7H9NO
MW 123.15
EINECS 209-683-1
Uiterlijk Wit kristal

Foto vanWit kristallijn poeder 5-amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Intermediaten voor organische synthese

Witte kristallijne poeder 5-Amino-o-cresol CAS 2835-95-2 Organische synthese-tussenproducten

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag