Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Katalizator Kosmetyki Surowce Bromek sodu CAS 7647-15-6 Surowce do emulsji foliowej

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $7-17/kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Katalizator Kosmetyki Surowce Bromek sodu CAS 7647-15-6 Surowce do emulsji foliowej Wprowadzenie: W temperaturze pokojowej bromek sodu jest bezbarwnym kryształem sześciennym lub białym ziarnkowym proszkiem, należącym do układu kryształowego izometrycznego, bezwonny, zasadowy i lekko gorzki oraz ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

biały CAS 5343-92-0

,

proszek CAS 5343-92-0

,

białe surowce kosmetyczne

Product Name: Bromek sodu
CAS: 7647-15-6
MF: NaBr
MW: 102.89
EINECS: 231-599-9
Color: Biały krystaliczny proszek
Opis produktu

Katalizator Kosmetyki Surowce Bromek sodu CAS 7647-15-6 Surowce do emulsji foliowej

Wprowadzenie:

W temperaturze pokojowej bromek sodu jest bezbarwnym kryształem sześciennym lub białym ziarnkowym proszkiem, należącym do układu kryształowego izometrycznego, bezwonny, zasadowy i lekko gorzki oraz wysoce toksyczny.Łatwo wchłania wilgoć w powietrzu i aglomeruje sięJest lekko rozpuszczalny w alkoholu i łatwo rozpuszczalny w wodzie (rozpuszczalność w 100 ml wody w temperaturze 100 °C wynosi 121 g).Bezwodne kryształy bromku sodu opadają w roztworze w temperaturze 51°CW warunkach kwaśnych może zostać utleniony przez tlen w celu uwolnienia bromu.i ta cecha jest używana w przemyśle do produkcji bromu. Może reagować z rozcieńczonym kwasem siarkowym w celu wytworzenia bromku wodoru. Jednak kwas hydrobrominowy jest silnym kwasem i nie może być wytworzony przez reakcję z rozcieńczonym kwasem siarkowym.Do wytwarzania kwasu o niskiej temperaturze wrzenia można użyć tylko kwasu o wysokiej temperaturze wrzenia, ale nie można stosować stężonego kwasu siarkowego, ponieważ stężony kwas siarkowy ma silne właściwości utleniające i utlenia -1 bromu walentowego na brom pierwiastkowy,uwalniający czerwono-brązowy gazMetoda ta może być wykorzystana do identyfikacji jodku sodu (jodek sodu i stężony kwas siarkowy są podgrzewane w celu uwolnienia purpurowo-czerwonego gazu).Bromek wodoru może być wytwarzany wyłącznie przez podgrzewanie stężonego kwasu fosforanowego z bromkiem sodu stałym.

Stosowanie:

Jest stosowany w przemyśle fotosensywnym do przygotowania płynu wrażliwego na film. Jest stosowany w medycynie do produkcji moczopędów i środków uspokajających. Jest stosowany w przemyśle perfum do produkcji syntetycznych perfum..Jest stosowany jako środek bromowy w przemyśle drukarskim i barwieniowym.Jest stosowany jako czynnik analityczny, a także w syntezie związków nieorganicznych i organicznych oraz w przemyśle farmaceutycznym.

Nazwa produktu Bromek sodu
CAS 7647-15-6
MF NaBr
MW

102.89

EINECS 231-599-9
Kolor biały krystaliczny proszek

Katalizator Kosmetyki Surowce Bromek sodu CAS 7647-15-6 Surowce do emulsji foliowej

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie