Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Wyroby organiczne Dipentaerythritol Hexaacrylate CAS 29570-58-9 UV Curing Ink

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Organiczne chemikalia Dipentaerytrytol Heksaakrylan CAS 29570-58-9 Tusz utwardzany UV Wprowadzenie: Temperatura wrzenia: 640.7 ± 55.0 ° C (Przewidywana) Gęstość: 1.184 ± 0.06g/cm3 (Przewidywana) Temperatura zapłonu: 266 ° C Warunki przechowywania: Zamknięte w Chemical Bookery, temperatura pokojowa ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

płynny środek organiczny pośredni

,

bezbarwny organiczny środek pośredni

,

ciekłe surowce organiczne

Product Name: Heksaakrylan dipentaerytrytolu
CAS: 29570-58-9
MF: C28H34O13
MW: 141.17
EINECS: 578.56
Color: bezbarwny płyn
Opis produktu

Organiczne chemikalia Dipentaerytrytol Heksaakrylan CAS 29570-58-9 Tusz utwardzany UV

 

Wprowadzenie:

 

Temperatura wrzenia: 640.7 ± 55.0 ° C (Przewidywana)
Gęstość: 1.184 ± 0.06g/cm3 (Przewidywana)
Temperatura zapłonu: 266 ° C
Warunki przechowywania: Zamknięte w Chemical Bookery, temperatura pokojowa
Postać: Ciecz
Kolor: Bezbarwna do jasnożółtej do jasno pomarańczowej przezroczysta ciecz

 

Zastosowania:

 

1. Stosowany jako tusz utwardzany UV.

 

Nazwa produktu Heksaakrylan dipentaerytrytolu
CAS 29570-58-9
MF C28H34O13
MW

578.56

EINECS 249-698-0
Kolor Bezbarwna ciecz

 

Wyroby organiczne Dipentaerythritol Hexaacrylate CAS 29570-58-9 UV Curing Ink

 

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie