Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Czynnik uwalniający czynnik powierzchniowy kwas stearynowy CAS 57-11-4 FEMA 3035 Gumowy przyspieszacz wulkanizacji Czynnik wodoodporny

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $3.00 - 10.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Czynnik uwalniający czynnik powierzchniowy kwas stearynowy CAS 57-11-4 FEMA 3035 Gumowy przyspieszacz wulkanizacji Czynnik wodoodporny Wprowadzenie: Kwas stearynowy, numer prawny INS (międzynarodowy system numeracji) 570, EEK nr.570, CAS [57-11-4], jest białym lub żółtawo-białym ciałem stałym, ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

biały środek powierzchniowo czynny

,

proszkowy środek powierzchniowo czynny

,

biały p-styrenosulfonian sodu

Product Name: Kwas stearynowy
CAS: 57-11-4
MF: C18H36O2
MW: 284,48
EINECS: 266-928-5
Color: Biały proszek
Opis produktu

Czynnik uwalniający czynnik powierzchniowy kwas stearynowy CAS 57-11-4 FEMA 3035 Gumowy przyspieszacz wulkanizacji Czynnik wodoodporny

Wprowadzenie:

Kwas stearynowy, numer prawny INS (międzynarodowy system numeracji) 570, EEK nr.570, CAS [57-11-4], jest białym lub żółtawo-białym ciałem stałym, rozpuszczalnym w alkohole i octynie, łatwo rozpuszczalnym w chloroformie, tetrachlorku węgla, dysulfidzie węgla, octanie amilu i toluenie itp.,o temperaturze smarowania 690,6 °C, jest jednym z głównych składników tłuszczów i olejów.

Stosowanie:

Jest stosowany jako czynny czynnik wulkanizujący w kauczuku naturalnym, kauczuku syntetycznym (z wyjątkiem kauczuku butylowego) i lateksu, a także jako surowiec plastyfikatora i stabilizatora.Jest również stosowany jako surowiec do plastyfikatorów i stabilizatorów w tworzywach sztucznych. Jest stosowany w medycynie do formułowania maści, czopków itp. Jest również stosowany w produkcji kosmetyków, świec, środków wodoodpornych, środków polerujących itp. Jest stosowany jako smar,Defoamer i surowiec dodatków do żywności, takich jak stearat glicerolu, stearat sorbityny i ester sacharozy w przemyśle spożywczym.

Nazwa produktu Kwas stearynowy
CAS 57-11-4
MF C18H36O2
MW

284.48

EINECS 266-928-5
Kolor biały proszek

Czynnik uwalniający czynnik powierzchniowy kwas stearynowy CAS 57-11-4 FEMA 3035 Gumowy przyspieszacz wulkanizacji Czynnik wodoodporny

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie