Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Bezbarwna ciecz kwas akrylowy AA CAS 79-10-7 Stosowany w powłokach

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MX
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 KG
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: Akredytywy, T/T, Western Union,
Możliwość dostaw: 1000tonów/miesiąc
Podsumowanie produktu
Bezbarwny ciekły kwas akrylowy AA CAS 79-10-7 stosowany w powłokach Przegląd produktu Kwas akrylowy (IUPAC: kwas prop-2-enowy) to związek organiczny o wzorze CH2=CHCO2H. Jest to najprostszy nienasycony kwas karboksylowy, składający się z grupy winylowej połączonej bezpośrednio z końcem kwasu ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

kwas akrylowy w płynie do powłok

,

bezbarwny kwas akrylowy CAS 79-10-7

,

organiczny półprodukt kwas akrylowy AA

Product Name: Kwas akrylowy
CAS: 79-10-7
MF: C3H4O2
MW: 72.06
EINECS: 201-177-9
Appearance: bezbarwny płyn
Opis produktu
Bezbarwny ciekły kwas akrylowy AA CAS 79-10-7 stosowany w powłokach
Przegląd produktu

Kwas akrylowy (IUPAC: kwas prop-2-enowy) to związek organiczny o wzorze CH2=CHCO2H. Jest to najprostszy nienasycony kwas karboksylowy, składający się z grupy winylowej połączonej bezpośrednio z końcem kwasu karboksylowego. Ta bezbarwna ciecz ma charakterystyczny cierpki lub cierpki zapach. Miesza się z wodą, alkoholami, eterami i chloroformem. Rocznie produkuje się ponad miliard kilogramów.

Specyfikacje produktu
Przedmiot Wartość
Nazwa produktu Kwas akrylowy
CAS 79-10-7
MF C3H4O2
MW 72.06
EINECS 201-177-9
Wygląd Bezbarwna ciecz
Obraz produktu

Bezbarwna ciecz kwas akrylowy AA CAS 79-10-7 Stosowany w powłokach 

Aplikacje
  • Kwas akrylowy jest kwasem karboksylowym, którego głównym zastosowaniem jest produkcja estrów akrylowych[2]. Tradycyjnie stosowano go jako surowiec do estrów akrylowych – akrylanu metylu, akrylanu etylu, akrylanu butylu i akrylanu 2-etyloheksylu, które pierwotnie były używane do produkcji żywic akrylowych na bazie rozpuszczalników, ale obawy środowiskowe związane ze stosowaniem rozpuszczalników doprowadziły do ​​opracowania akrylów na bazie wody [7]. Kwas akrylowy może łatwo reagować z szeroką gamą związków organicznych i nieorganicznych, co powoduje, że jest uważany za bardzo przydatny surowiec do produkcji wielu związków niskocząsteczkowych, takich jak kwas propionowy, nienasycone kwasy tłuszczowe, związki heterocykliczne i produkty addycji Dielsa-olchy. Jako związek winylowy i kwas karboksylowy, kwas akrylowy jest szeroko stosowany w polimeryzacji, w tym w produkcji poliakrylanów. Jest także monomerem kwasów poliakrylowych i polimetakrylowych oraz innych polimerów akrylowych
Często zadawane pytania
P: Czy mogę dostać próbki?

Odp.: Tak, dostępne są przykładowe zamówienia do kontroli jakości i testów rynkowych. Klient jest odpowiedzialny za koszty próbek i ekspresów.

P: Czy przyjmujecie zamówienia niestandardowe?

Odp.: Tak, przyjmujemy prośby o ODM i OEM.

P: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: Czas realizacji zależy od ilości zamówienia. Małe zamówienia zazwyczaj wymagają 3-5 dni, podczas gdy większe zamówienia wymagają negocjacji.

P: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Oferujemy 12-miesięczny okres gwarancji.

P: Jakie metody płatności akceptujecie?

Odp.: akceptujemy Escrow, T/T, Western Union, gotówkę i inne metody płatności.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie