Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Benzylbenzoat BnBzO CAS 120-51-4 Bezbarwny płyn 99% czystości Surowca kosmetyczny

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $4.00 - 7.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

CAS Number: 120-51-4
Molecular Weight: 212.24
Boiling Point: 323-324°C (lit.)
Melting Point: 17-20°C (lit.)
Density: 1,118 g/ml w 20°C (lit.)
Storage Temp.: Przechowuj poniżej +30 ° C.
Opis produktu
Benzoesan benzylu klasy spożywczej i przemysłowej CAS 120-51-4 Najwyższa jakość 99% czystości Surowiec kosmetyczny Bezbarwna ciecz
Przegląd produktu

Benzoesan benzylu (BnBzO) jest środkiem odstraszającym owady. Jest również toksyczny dla komórek jajowych roztoczy, co wynika z nieznanego mechanizmu. Można go również stosować jako środek odstraszający kleszcze, kleszcze i komary, a także nośnik barwników, rozpuszczalnik pochodnych celulozy, plastyfikator i utrwalacz.

Specyfikacje produktu
Nazwa produktu Benzoesan benzylu
Numer CAS 120-51-4
Formuła molekularna C14H12O2
Masa cząsteczkowa 212,24
Wygląd Bezbarwna ciecz
EINECS 204-402-9
Model SZ-BZ
Obraz produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Aplikacje
  • Klasyczny utrwalacz zapachu o łagodnym aromacie balsamicznym, powszechnie dodawany do perfum, mydeł i formuł do codziennej pielęgnacji w celu przedłużenia trwałości zapachu.
  • Służy jako skuteczny rozpuszczalnik żywicy, octanu celulozy i różnych surowców organicznych w przemyśle powłokowym i produkcji tworzyw sztucznych.
  • Działa jako półprodukt farmaceutyczny i składnik parkobójczy i może być stosowany jako dozwolony środek aromatyzujący do żywności zgodny ze standardem FEMA.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę dostać próbki?

Tak, dostępna jest kolejność próbek w celu kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy otrzymujesz zamówienie niestandardowe?

Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

W zależności od ilości zamówienia małe zamówienie zwykle zajmuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Zapewniamy 12-miesięczny okres gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, Cash itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie