Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kosmetyczny biały proszek PVP/VA Poli(1-winylopirolidon-ko-octan winylu) CAS 25086-89-9 Rozpuszczalny w wodzie środek dyspergujący

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $8.00 - 10.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały Proszek PVP/VA Poly ((1-vinylpyrrolidon-co-vinylacetat) CAS 25086-89-9 Przegląd Kopovidon jest białym do żółtawo-białym, amorficznym proszkiem. Parametry produktu Nazwa produktu PVP / VA Numer CAS 25086-89-9 MF C10H15NO3 MW 197.23 Wymiar Biały proszek EINECS 200-001-8 Model SZ-BZ Obraz ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

proszek PVP/VA klasy kosmetycznej

,

rozpuszczalny w wodzie środek dyspergujący klej

,

biały proszek kopolimeru PVP/VA

Product Name: Poly ((1-winylpyrrolidon-ko-winyloocetaty)
CAS Number: 25086-89-9
EINECS编号: 215-744-3
MF: C10H15NO3
MW: 197,23
EINECS: 200-001-8
Appearance: Biały proszek
Storage Temp.: Temperatura pokoju
Solubility: Stabilny. Produkt palny, szczególnie w postaci sproszkowanej. Niekompatybilny z silnymi utleniaczami
Model: SZ-BZ
Fp: 72°F
Refractive Index: 1,4300 do 1,4380
Opis produktu

Biały Proszek PVP/VA Poly ((1-vinylpyrrolidon-co-vinylacetat) CAS 25086-89-9

Przegląd

Kopovidon jest białym do żółtawo-białym, amorficznym proszkiem.

Parametry produktu

Nazwa produktu PVP / VA
Numer CAS
25086-89-9
MF
C10H15NO3
MW
197.23
Wymiar
Biały proszek
EINECS
200-001-8
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

Kosmetyczny biały proszek PVP/VA Poli(1-winylopirolidon-ko-octan winylu) CAS 25086-89-9 Rozpuszczalny w wodzie środek dyspergujący

Zastosowanie
  1. Używany w kosmetykach jako surowiec do formowania folii i stylizacji włosów.
  2. Służy jako wiązacz tabletek i pomocnik w preparatach farmaceutycznych.
  3. Stosowane w przemysłu powłok, powłok nasion i klejnotów na bazie wody.
Częste pytania
Czy mogę dostać próbki?

O: Tak, zamówienie na próbkę jest dostępne do kontroli jakości i testowania rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

A: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

A: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

O: Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

A: Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie