Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Wysoka czystość 99,5% Min. HEPES CAS 7365-45-9 Buforowy biały proszek Surowiec

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $35.00 - 50.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały proszek HEPES CAS 7365-45-9 Bufor Przegląd HEPES został opisany jako jeden z najlepszych uniwersalnych buforów dostępnych do badań biologicznych. Przy biologicznym pH cząsteczka jest obojnaczojonowa i jest skuteczna jako bufor przy pH 6,8 do 8,2 (pKa 7,55). Zwykle stosuje się go w hodowli kom...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

PCA-Na sodu

,

kosmetyczny środek nawilżający

,

L-piroglutamat sodu

Product Name: Bufor HEPES
Appearance: Biały proszek
CAS Number: 7365-45-9
MW: 238,3
Solubility: H2O: 1 M w 20 °C, klarowny, bezbarwny
Melting Point: 234-238°C
Boiling Point: 408℃[przy 101 325 Pa]
Storage Temp.: 2-8°C
EINECS: 230-907-9
MF: C8H18N2O4S
Density: 238,3
Model: SZ-BZ
Water Solubility: Rozpuszczalny
PH: 5,0-6,5 (1 roztwór Maqueous)
PH: 5,0-6,5 (1 roztwór Maqueous)
Refractive Index: n20/D 1,339
Refractive Index: n20/D 1,339
Opis produktu

Biały proszek HEPES CAS 7365-45-9 Bufor

Przegląd

HEPES został opisany jako jeden z najlepszych uniwersalnych buforów dostępnych do badań biologicznych. Przy biologicznym pH cząsteczka jest obojnaczojonowa i jest skuteczna jako bufor przy pH 6,8 do 8,2 (pKa 7,55). Zwykle stosuje się go w hodowli komórkowej w stężeniu od 5 mM do 30 mM. HEPES znalazł szerokie zastosowanie, w tym hodowlę tkankową. Jest powszechnie stosowany do buforowania pożywek do hodowli komórkowych w powietrzu. HEPES znajduje zastosowanie w doświadczeniach in vitro na Mg.

Parametry produktu

Nazwa produktu
Bufor HEPES
Numer CAS
7365-45-9
MF
C8H18N2O4S
MW
238,3
Wygląd
Biały proszek
EINECS
230-907-9
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

Wysoka czystość 99,5% Min. HEPES CAS 7365-45-9 Buforowy biały proszek Surowiec

Aplikacja
  1. Stosowany w kosmetykach jako wysoce skuteczny składnik buforujący pH, rozjaśniający skórę i ułatwiający penetrację.
  2. Służy jako stabilny biologiczny środek buforujący w pożywce do hodowli komórkowych, testach biochemicznych i laboratoryjnych odczynnikach biologicznych.
  3. Stosowany w serum do pielęgnacji skóry, preparatach przeciwsłonecznych i medycznych zestawach do wykrywania biologicznego.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę dostać próbki?

Odp.: Tak, dostępna jest kolejność próbek w celu kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy otrzymujesz zamówienie niestandardowe?

Odp.: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: w zależności od ilości zamówienia małe zamówienie zwykle zajmuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Zapewniamy 12-miesięczny okres gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Odp.: otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie