Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

HEDTA-Na3 biały proszek N-(2-hydroksyetyl) etylenodiamina-N,N',N'-triocytowy kwas sól trisodowa CAS 139-89-9

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $1.50 - 4.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały proszek HEDTA-Na3 CAS 139-89-9 Przegląd Jako środek chelatujący żelazo trójwartościowe od pH 7 do pH 10. Tworzy silne chelaty żelaza 1:1. Utworzone chelaty żelaza będą następnie chelatować jony innych metali ciężkich lub ziem alkalicznych. Parametry produktu Nazwa produktu HEDTA-Na3 Numer CAS ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Biały proszek HEDTA-Na3

,

środek pośredni kosmetyczny

,

N- ((2-hydroksyetylo) etylenodiamina-N

,

N'

,

Sól trysotrylowa kwasu n'-triacynowego

Product Name: HEDTA-Na3
CAS Number: 139-89-9
EINECS编号: 215-744-3
MF: C10H15N2Na3O7
MW: 344.2
EINECS: 205-381-9
Appearance: Biały proszek
Melting Point: 288 °C (rozkład)(lit.)
Density: 1,285 g/cm3
Storage Temp.: Przechowuj w RT.
Solubility: Rozpuszczalny w wodzie
Water Solubility: 480 g/l przy 20 ℃
Stability: Higroskopijny
Model: SZ-BZ
Opis produktu

Biały proszek HEDTA-Na3 CAS 139-89-9

Przegląd

Jako środek chelatujący żelazo trójwartościowe od pH 7 do pH 10. Tworzy silne chelaty żelaza 1:1. Utworzone chelaty żelaza będą następnie chelatować jony innych metali ciężkich lub ziem alkalicznych.

Parametry produktu

Nazwa produktu
HEDTA-Na3
Numer CAS
139-89-9
MF
C10H15N2Na3O7
MW
344.2
Wygląd
Biały proszek
EINECS
205-381-9
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

HEDTA-Na3 biały proszek N-(2-hydroksyetyl) etylenodiamina-N,N',N'-triocytowy kwas sól trisodowa CAS 139-89-9

Aplikacja
  1. Stosowany w detergentach przemysłowych jako wysokowydajny składnik chelatujący metale ciężkie.
  2. Służy jako stabilizator przebarwień w kosmetyce, higienie osobistej i uzdatnianiu wody.
  3. Stosowany w galwanizacji, wybielaniu papieru, obróbce tekstyliów nawozów rolniczych.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę dostać próbki?

Odp.: Tak, dostępna jest kolejność próbek w celu kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy otrzymujesz zamówienie niestandardowe?

Odp.: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: w zależności od ilości zamówienia małe zamówienie zwykle zajmuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Zapewniamy 12-miesięczny okres gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Odp.: otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie