Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

40% roztwór Pentasodowy DTPA CAS 140-01-2 środek chelatujący do kosmetyków, uzdatniania wody, materiał na mikroelementy rolnicze

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $25.00 - 35.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

40% Pentasodowy DTPA środek chelatujący

,

Pentasodowy DTPA roztwór do uzdatniania wody

,

Pentasodowy DTPA surowiec kosmetyczny

Product Name: DTPA pentasodowy
CAS Number: 140-01-2
MF: C14H24N3NAO10
MW: 417,35
EINECS: 205-391-3
Melting Point: -40 ° C.
Boiling Point: 106°C
Density: 1.29
Refractive Index: 1.4185-1.4205
Storage Temp.: CZ
Appearance: Bezbarwna ciecz
Model: SZ-BZ
Water Solubility: Rozpuszczalny
Opis produktu
Bezbarwny płynny pentasodium DTPA CAS 140-01-2
Przegląd produktu

Roztwór soli pentasodowej dietylenetriaminy-pentacytu może być stosowany w konkurencyjnym pośrednim badaniu immunologicznym związanym z enzymem do ilościowego pomiaru jonów ołowiu.Można go stosować w jednoetapowym badaniu immunochromatograficznym (ICA) do szybkiego wykrywania jonów ołowiu w próbkach wody.

Specyfikacja produktu
Nazwa produktu Pentasodium DTPA
Numer CAS 140-01-2
Formuła molekularna C14H24N3NaO10
Masa molekularna 417.35
Wymiar Bezbarwny płyn
EINECS 205-391-3
Model SZ-BZ
Obraz produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Wnioski
  • Działa jako wysokowydajny środek chelatujący, stabilizator i środek sekwestrujący w preparatach kosmetycznych i do pielęgnacji osobistej, szeroko stosowany w detergentach, szamponach, kremach i produktach czyszczących do wiązania jonów metalowych,zapobieganie przebarwieniu i wydłużanie okresu trwałości.
  • Służy jako środek kontroli jonów metalowych w oczyszczaniu wody przemysłowej, druku i barwieniu tekstyliów, wybielaniu masy, zapobiegając niekorzystnym skutkom spowodowanym zanieczyszczeniami metalowymi.
  • Stosowane jako dodatek chelatujący w precyzyjnych formulacjach chemicznych, przetwarzaniu chemicznego w przemyśle farmaceutycznym i rolniczym.
Częste pytania
Czy mogę dostać próbki?

Tak, zamówienie na próbki jest dostępne do kontroli jakości i testowania na rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie