Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Środki do uzdatniania wody Chlorek dimetyloamoniowy Ddac 80% CAS 7173-51-5

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-CH
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 KG
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: L/C, T/T
Możliwość dostaw: 25000MT/rok
Podsumowanie produktu
Szczegóły Nazwa produktu:Didecyl dimetylochlorek amonuCAS: 7173-51-5MF:C22H48ClNMW: 362.08 EINECS: 230-525-2Pozorność: bezbarwny płyn Specyfikacja Wymiar Bezbarwny do jasny płyn od jasnego do jasnego Aktywne badanie ≥ 80% Aminy wolne i ich sole ≤ 1,5% Ph ((10% wodne) 5-9 Zastosowanie 1) Produkty do ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Chlorek dimetyloamoniowy do uzdatniania wody

,

DDAC 80% półprodukt organiczny

,

CAS 7173-51-5 chemikalia wodne

CAS: 7173-51-5
MF: C22H48ClN
MW: 362.08
EINECS: 230-525-2
Opis produktu

Szczegóły


Nazwa produktu:Didecyl dimetylochlorek amonu
CAS: 7173-51-5
MF:C22H48ClN
MW: 362.08

EINECS: 230-525-2
Pozorność: bezbarwny płyn

Specyfikacja


Wymiar Bezbarwny do jasny płyn od jasnego do jasnego
Aktywne badanie ≥ 80%
Aminy wolne i ich sole ≤ 1,5%
Ph ((10% wodne) 5-9

Zastosowanie

 


1) Produkty do oczyszczania wody i Surfactant
2) Używane jako środek przeciwbakteryjny, dezynfekcyjny, lepszy niż chlorek benzalkonium

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie