Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Plastik katkı maddeleri UV emici 326 CAS 3896-11-5 Açık sarı toz

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: mm
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $20 - 50/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000kg/yıl
Ürün Özetleri
UV Absorber 326 CAS 3896-11-5 Hafif Sarı Toz Plastik Katkı Maddeleri Yardımcı Ajan Giriş: Ultraviyole emici UV-326, erime noktası 137-141°C olan açık sarı bir kristal tozdur. Kullanımları: Temel olarak polivinil klorür, polistiren, doymamış reçine, polikarbonat, polimetil metakrilat, polietilen, ABS ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Plastik katkı maddeleri UV emici 326

,

UV Absorber 326 Sarı Toz

,

CAS 3896-11-5

Product Name: UV emici 326
CAS: 3896-11-5
MF: C17H18Cln3o
MW: 315.8
EINECS: 223-445-4
Color: Beyaz toz
Ürün Tanımı

UV Absorber 326 CAS 3896-11-5 Hafif Sarı Toz Plastik Katkı Maddeleri Yardımcı Ajan

Giriş:

Ultraviyole emici UV-326, erime noktası 137-141°C olan açık sarı bir kristal tozdur.

Kullanımları:

Temel olarak polivinil klorür, polistiren, doymamış reçine, polikarbonat, polimetil metakrilat, polietilen, ABS reçini, epoksi reçini vb. için kullanılır.

Ürün Adı UV emici 326
CAS 3896-11-5
MF C17H18ClN3O
MW 315.8
EINECS 223-445-4
Renk Beyaz toz

Plastik katkı maddeleri UV emici 326 CAS 3896-11-5 Açık sarı toz

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder