Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kozmetik hammaddeler Beyaz Kristal Toz 4-Heksilresorcinol CAS 136-77-6 Cilt Beyazlatıcı

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-MM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $400- 500/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000000kg/yıl
Ürün Özetleri
Kozmetik Hammaddeler Beyaz Kristal Toz 4-Heksilresorsinol CAS 136-77-6 Cilt Beyazlatma Giriş: Kısaca HR olarak bilinen 4-Heksilresorsinol, redoks reaksiyonlarına girebilen iki fenolik gruba sahiptir, böylece serbest radikalleri nötralize eder ve hücrelere ve dokulara verilen oksidatif stres hasarını ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

kozmetik hammaddeler beyaz

,

beyaz cas 5343-92-0

,

toz cas 5343-92-0

Product Name: 4-Heksilrezorsinol
CAS: 136-77-6
MF: C12H18O2
MW: 194.27
EINECS: 205-257-4
Ürün Tanımı

Kozmetik Hammaddeler Beyaz Kristal Toz 4-Heksilresorsinol CAS 136-77-6 Cilt Beyazlatma

 

Giriş:

 

Kısaca HR olarak bilinen 4-Heksilresorsinol, redoks reaksiyonlarına girebilen iki fenolik gruba sahiptir, böylece serbest radikalleri nötralize eder ve hücrelere ve dokulara verilen oksidatif stres hasarını azaltır.

 

Kullanım Alanları:

 

‌4-Heksilresorsinol, alkilresorsinol türevleri arasında en güvenli seçimdir, hidrokinon ve kojik asitten daha güvenli ve etkilidir ve cilt beyazlatma için kullanılan en güçlü beyazlatıcı bileşenlerden biridir.

 

Ürün Adı 1,2-Benzizotiyazol-3(2H)-on
CAS 136-77-6
MF C12H18O2
MW 194.27
EINECS 205-257-4
Renk beyaz kristal toz

 

 
Kozmetik hammaddeler Beyaz Kristal Toz 4-Heksilresorcinol CAS 136-77-6 Cilt Beyazlatıcı

 

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder