Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

C8H14O2S2 Alfa Lipoik Asit CAS 1077-28-7 Bitki Özü Besin Takviyesi

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-CTS
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $87-97/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000000kg/yıl
Ürün Özetleri
Bitki Ekstraktları α-Lipoik Asit CAS 1077-28-7 Bitki Ekstraktı Beslenme Geliştiricisi Giriş: DL-lipoik asit, genellikle geniş spektrumlu bir antioksidan olarak adlandırılan benzersiz bir anti-özgür radikal maddedir.Vücutta özel etkileri olan diğer antioksidan kimyasalların aksine, DL-lipoik asit ne ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

C8H14O2S2 Alfa Lipoik Asit

,

CAS 1077-28-7 Bitki Özü

,

Alfa Lipoik Asit Besin Takviyesi

Product Name: α-lipoik asit
CAS: 1077-28-7
MF: C8H14O2S2
MW: 206.33
EINECS: 214-071-2
Color: Sarı toz
Ürün Tanımı

Bitki Ekstraktları α-Lipoik Asit CAS 1077-28-7 Bitki Ekstraktı Beslenme Geliştiricisi

Giriş:

DL-lipoik asit, genellikle geniş spektrumlu bir antioksidan olarak adlandırılan benzersiz bir anti-özgür radikal maddedir.Vücutta özel etkileri olan diğer antioksidan kimyasalların aksine, DL-lipoik asit ne tamamen yağda çözünür ne de suda çözünür,vücudun diğer antioksidanlarının aktivitesini teşvik etmesine izin veren ve antioksidan yetersiz olduğunda da yaygın olarak kullanılabilen bir alternatiftir.

Kullanımları:

Alfa-lipoik asit ayrıca son derece etkili bir antioksidan olup birçok hastalığın önlenmesinde ve tedavisinde önemli bir rol oynar.

Ürün Adı α-Lipoik Asit
CAS 1077-28-7
MF C8H14O2S2
MW

206.33

EINECS 214-071-2
Renk Sarı toz

C8H14O2S2 Alfa Lipoik Asit CAS 1077-28-7 Bitki Özü Besin Takviyesi

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder