Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Renksiz Sıvı Polikuaterniyum-7 PQ-7 CAS 26590-05-6 Katyonik Kopolimer Kozmetik Yüzey Aktif Madde

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-WX
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $110.00 - 160.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Polyquaternium-7 (CAS 26590-05-6), kozmetiklere yönelik renksiz bir sıvı yüzey aktif maddedir. Şampuanlarda köpüğü, viskoziteyi ve saç parlaklığını artırır; Cilt bakımında kayganlık ve film oluşturma sağlar. Anyonik yüzey aktif madde sistemlerinde uyumluluğu artırır.

Ürün Detayları

Product Name: Polikuaterniyum-7
CAS: 26590-05-6
MF: (C8H16N.C3H5NO.Cl)x
MW: 232.75
EINECS: 200-700-9
Color: Renksiz Sıvı
Molecular Formula: (C8H16N.C3H5NO.Cl)x
Ürün Tanımı
Yaygın Olarak Kullanılan Üstün Kaliteli Renksiz Sıvı Polyquaternium-7 PQ-7 CAS 26590-05-6
Ürüne Genel Bakış

Polyquaternium-7, özellikle kozmetik uygulamalar için formüle edilmiş, diyalildimetilamonyum klorür ve akrilamidin yüksek yüklü katyonik bir kopolimeridir. Bu üstün kaliteli renksiz sıvı yüzey aktif madde, anyonik yüzey aktif madde sistemlerinde uyumluluğu ve şeffaflığı artırır.

Uygulamalar ve Faydalar

Cilt bakımı formülasyonlarında Polyquaternium-7, mükemmel kayganlık ve önemli film oluşturma özellikleri sağlarken, diğer fonksiyonel bileşenlerin cilt yüzeyi boyunca eşit şekilde dağılmasına yardımcı olur. Şampuan formülasyonlarında köpüğü arttırır ve stabilize eder, viskozite katar ve herhangi bir birikme olmadan saça kayganlık, ıslak taranabilirlik ve parlaklık kazandırır. Ayrıca gıda dışı pestisit ürünlerinde inert bir bileşen olarak ve kimyasal sentez süreçlerinde bir ara madde olarak hizmet eder.

Teknik Özellikler
Ürün Adı Polikuaterniyum-7
CAS Numarası 26590-05-6
Moleküler Formül (C8H16N.C3H5NO.Cl)x
Molekül Ağırlığı 232.75
EINECS Numarası 200-700-9
Dış görünüş Renksiz Sıvı
Chemical compound sample of Polyquaternium-7 showing colorless liquid appearance
İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder