Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Fabrika Tedari Etil L(-)-laktat CAS 687-47-8 Çözücü ve Parfüm Endüstrisinde Kullanılır

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $3.50 - 7.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000kg/yıl
Ürün Özetleri
Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Etil L(-)-laktat çözücü parfüm endüstrisi

,

Etil L (((-) - laktat CAS 687-47-8

,

Kozmetik hammadde etil L(-)-laktat

Product Name: Etil L(-)-laktat
CAS Number: 687-47-8
MF: C5H10O3
MW: 118.13
EINECS: 211-694-1
Melting Point: −26 °C(yanıyor)
Boiling Point: 154 °C(yanıyor)
Density: 20 °C'de 1,034 g/mL(yanıyor)
Vapor Pressure: 2 mmHg (20°C)
Fp: 54,6±6,4°C
Storage Temp.: +30 ° C'nin altında saklayın.
Appearance: Renksiz Sıvı
Model: SZ-BZ
PH: 4 (50g/l, H2O, 20°C)
Ürün Tanımı
Renksiz Sıvı Etil L(-)-laktat CAS 687-47-8
Ürün Genel Bakış

(-)-Etil L-Laktat, kimyasal reaksiyonlarda endüstriyel bir çözücü olarak sıklıkla kullanılan doğal olarak oluşan bir kimyasal bileşiktir.

Ürün Özellikleri
Ürün Adı Etil L(-)-laktat
CAS Numarası 687-47-8 
Moleküler Formül C5H10O3
Moleküler Ağırlık 118.13
Görünüm Renksiz Sıvı
EINECS 211-694-1
Model SZ-BZ
Ürün Resmi
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Uygulamalar
  • Gıda katkı maddeleri, aril aldiminler, kokular ve farmasötik preparatların hazırlanmasında kullanılır.
  • Biyobozunur doğası nedeniyle kimya endüstrilerinde yeşil bir çözücü olarak kabul edilir. 
  • Nitroselüloz asetat ve selüloz eterlerin üretiminde kullanılır.
Sıkça Sorulan Sorular
S1: Bazı örnekler alabilir miyim?

Evet, kalite kontrolü ve pazar testi için numune siparişi mevcuttur. Ancak numune maliyetini ve ekspres maliyetini ödemeniz gerekir.

S2: Özelleştirilmiş sipariş kabul ediyor musunuz?

Evet, ODM ve OEM memnuniyetle karşılanır.

S3: Teslim süresi nedir?

Sipariş miktarına göre, küçük sipariş genellikle 3-5 gün sürer, büyük sipariş müzakere gerektirir.

S4: Garanti şartlarınız nelerdir?

12 ay garanti süresi sağlıyoruz.

S5: Ödeme şartlarınız nelerdir?

Emanet, T/T, West Union, Nakit vb. kabul ediyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder