Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Αλκοόλη Cetearyl C16-18 CAS 67762-27-0 Στερεοποιητής σταθεροποιητής για μαλλιά Conditioner καθημερινή χημική ουσία

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-BZ
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
Τιμή: US $1.00 - 5.00/ Kilogram
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000kg/year
Σύνοψη του προϊόντος
Λευκή σκόνη Cetearyl Alcohol CAS 67762-27-0 Σύνοψη Η κεταρυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες, μαλακτικά και καλλυντικά.Είναι συστατικό του γαλακτωματοποιητικού κεριού και, ως εκ τούτου, βρίσκεται στην γαλακτωματοποιητική αλοιφή και την υδατική κρέμα BP Παράμετροι προϊόντος Ονομασία του π...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

υψηλής καθαρότητας κεταρυλική αλκοόλη καλλυντικής ποιότητας

,

c16-18 σταθεροποιητής πάχυνσης με αλκοόλη

,

αλκοόλη κεταρυλίου για μαλλί

Melting Point: 51 - 53°C
Refractive Index: 1,5771
Boiling Point: 330,79℃ [στα 101 325 Pa]
Solubility: Πρακτικά αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αιθανόλη (96 τοις εκατό) και σε ελαφρύ πετρέλαιο. Όταν λιώσει
Model: SZ-BZ
CAS Number: 67762-27-0
MF: C18H38O.C16H34O
Storage Temp.: Ψυγείο
Appearance: Λευκή σκόνη
MW: 512.941
Product Name: Κτερελο αλκοόλ
Density: 0,8 [στους 20℃]
EINECS: 267-008-6
Water Solubility: 72,197μg/L στους 25℃
Fp: >230 °F
Odor: στο 100,00%. ήπιο κέρινο
Περιγραφή του προϊόντος

Λευκή σκόνη Cetearyl Alcohol CAS 67762-27-0

Σύνοψη

Η κεταρυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες, μαλακτικά και καλλυντικά.Είναι συστατικό του γαλακτωματοποιητικού κεριού και, ως εκ τούτου, βρίσκεται στην γαλακτωματοποιητική αλοιφή και την υδατική κρέμα BP

Παράμετροι προϊόντος

Ονομασία του προϊόντος
Αλκοόλη κεταρυλίου
Αριθμός CAS
67762-27-0
ΔΝ
C18H38O.C16H34O
MW
512.941
Εμφάνιση
Λευκή σκόνη
EINECS
267-008-6
Σχήμα
ΣΧ-ΒΧ
Εικόνα προϊόντος

Αλκοόλη Cetearyl C16-18 CAS 67762-27-0 Στερεοποιητής σταθεροποιητής για μαλλιά Conditioner καθημερινή χημική ουσία

Εφαρμογή
  1. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως συν-εξατμιστικό, παχυντικό και ενυδατικό συστατικό φροντίδας του δέρματος, βελτιώνοντας τη σταθερότητα της κρέμας και την ομαλότητα του δέρματος.
  2. Λειτουργεί ως βάση αλοιφής και βοηθητικό λιπαντικό σε φαρμακευτικά τοπικά παρασκευάσματα.
  3. Χρησιμοποιείται στην επεξεργασία πλαστικών, στα μαλακτικά υφασμάτων και στις συνθετικές ουσίες επιφανειοδραστικών.
Γενικές ερωτήσεις
Μπορώ να έχω μερικά δείγματα;

Α: Ναι, η παραγγελία δείγματος είναι διαθέσιμη για έλεγχο ποιότητας και δοκιμή αγοράς.

Ε: Λαμβάνετε εξατομικευμένη παραγγελία;

Α: Ναι, ODM & OEM είναι ευπρόσδεκτα.

Ε3: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Απ: Σύμφωνα με την ποσότητα της παραγγελίας, η μικρή παραγγελία χρειάζεται συνήθως 3-5 ημέρες, η μεγάλη παραγγελία χρειάζεται διαπραγμάτευση.

Ε4: Ποιοι είναι οι όροι εγγύησης σας;

Α: Παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση.

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Α: Δεχόμαστε Εισπράξεις, T/T, West Union, μετρητά κλπ.

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά