Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Alkohol cetearylowy o wysokiej czystości klasy kosmetycznej C16-18 CAS 67762-27-0 Stabilizator zagęszczający do odżywki do włosów Daily Chemical

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $1.00 - 5.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Biały proszek Alkohol cetearylowy CAS 67762-27-0 Przegląd Alkohol cetearylowy jest szeroko stosowany w kremach, emolientach i kosmetykach. Czasami stosuje się tylko jeden ze stereoizomerów. Jest składnikiem wosku emulgującego i dlatego występuje w maściach emulgujących i wodnym kremie BP Parametry ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

wysokiej czystości cetearylowy alkohol kosmetyczny

,

stabilizator zgrubienia alkoholu c16-18

,

cetarylowy alkohol do balsamów włosowych

Melting Point: 51 - 53°C
Refractive Index: 1,5771
Boiling Point: 330,79 ℃ [przy 101 325 Pa]
Solubility: Praktycznie nierozpuszczalny w wodzie, rozpuszczalny w etanolu (96%) i lekkiej ropie naftowej. Po st
Model: SZ-BZ
CAS Number: 67762-27-0
MF: C18H38O.C16H34O
Storage Temp.: Lodówka
Appearance: Biały proszek
MW: 512.941
Product Name: Alkohol cetearylowy
Density: 0,8 [przy 20 ℃]
EINECS: 267-008-6
Water Solubility: 72,197 μg/l przy 25℃
Fp: >230°F
Odor: na 100,00%. łagodny wosk
Opis produktu

Biały proszek Alkohol cetearylowy CAS 67762-27-0

Przegląd

Alkohol cetearylowy jest szeroko stosowany w kremach, emolientach i kosmetykach. Czasami stosuje się tylko jeden ze stereoizomerów. Jest składnikiem wosku emulgującego i dlatego występuje w maściach emulgujących i wodnym kremie BP

Parametry produktu

Nazwa produktu
Alkohol cetearylowy
Numer CAS
67762-27-0
MF
C18H38O.C16H34O
MW
512.941
Wygląd
Biały proszek
EINECS
267-008-6
Model
SZ-BZ
Obraz produktu

Alkohol cetearylowy o wysokiej czystości klasy kosmetycznej C16-18 CAS 67762-27-0 Stabilizator zagęszczający do odżywki do włosów Daily Chemical

Aplikacja
  1. Stosowany w kosmetykach jako koemulgator, zagęstnik i składnik nawilżający skórę, poprawiający stabilność kremu i gładkość skóry.
  2. Służy jako baza maści i substancja nawilżająca w preparatach farmaceutycznych do stosowania miejscowego.
  3. Stosowany w przetwórstwie tworzyw sztucznych, zmiękczaczach tekstyliów i syntezie środków powierzchniowo czynnych.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę dostać próbki?

Odp.: Tak, dostępna jest kolejność próbek w celu kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy otrzymujesz zamówienie niestandardowe?

Odp.: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: w zależności od ilości zamówienia małe zamówienie zwykle zajmuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Zapewniamy 12-miesięczny okres gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Odp.: otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie