Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Węglan cezu CAS 534-17-8

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $190-200/kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Węglan cezu CAS 534-17-8 Wprowadzenie: Węglan cezu jest związkiem nieorganicznym, białym ciałem stałym w temperaturze i ciśnieniu pokojowym, bardzo rozpuszczalnym w wodzie i szybko wchłaniającym wilgoć w powietrzu.Wodowy roztwór węglanu cezu jest silnie alkaliczny i może reagować z kwasem w celu ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

białe inne chemikalia

,

biały dekanian metylu

Product Name: Węglan cezu
CAS: 534-17-8
MF: CCS2O3
MW: 325.82
EINECS: 208-591-9
Color: Biały
Opis produktu

Węglan cezu CAS 534-17-8

Wprowadzenie:

Węglan cezu jest związkiem nieorganicznym, białym ciałem stałym w temperaturze i ciśnieniu pokojowym, bardzo rozpuszczalnym w wodzie i szybko wchłaniającym wilgoć w powietrzu.Wodowy roztwór węglanu cezu jest silnie alkaliczny i może reagować z kwasem w celu wytworzenia odpowiedniej soli cezu i wodyKarbonat cezu jest łatwy do przekształcenia i może być stosowany jako prekursor innych soli cezu.

Stosowanie:

Karbonat cezu jest zazwyczaj stosowany jako podstawowy surowiec do przygotowania innych soli cezu.odczynniki analityczne, ceramiki przemysłowej i przemysłu farmaceutycznego.

Nazwa produktu Węglan cezu
CAS 534-17-8
MF CCs2O3
MW

325.82

EINECS 208-591-9
Kolor Biały krystaliczny proszek

Węglan cezu CAS 534-17-8

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie