Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Alfa-heksylocynamaldehyd C15H20O CAS 101-86-0 Synteza organiczna Bezbarwna ciecz

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Aromaty i zapachy Alfa-Heksylcinnamaldehyd CAS 101-86-0 Dodatki do żywności Codzienne chemikalia Surowce Synteza organiczna Wprowadzenie: Bezbarwny do jasminowo-żółtego płynu. Ma słodki aromat jasminkowy, a rozcieńczalnik ma słodki zapach przyprawy. Stosowanie: 1Używane w mydle i detergencie.2Jest ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Alfa-heksylocynamaldehyd C15H20O

,

C15H20O CAS 101-86-0

,

Alfa-heksylocynamaldehyd Ciecz

Product Name: Alfa-heksylogaldehyd
CAS: 101-86-0
MF: C15H20O
MW: 216,32
Density: 0,95 g/ml w 25 ° C (Lit.)
Color: bezbarwny płyn
Opis produktu

Aromaty i zapachy Alfa-Heksylcinnamaldehyd CAS 101-86-0 Dodatki do żywności Codzienne chemikalia Surowce Synteza organiczna

Wprowadzenie:

Bezbarwny do jasminowo-żółtego płynu. Ma słodki aromat jasminkowy, a rozcieńczalnik ma słodki zapach przyprawy.

Stosowanie:

1Używane w mydle i detergencie.
2Jest to doskonały surowiec do przygotowania oleju z orchidei. Jest to jedna z najbardziej pachnących odmian syntetycznych przypraw.który może być połączony z lotnymi kwiatowymi zapachami, aby był bardziej żywyMoże być stosowany w jasmine, magnolii i innych esencjach kwiatowych, a także w innych rodzajach zapachów.z miodem i owocami..

Nazwa produktu Alfa-heksylcinnamaldehyd
CAS 101-86-0
MF C15H20O
MW

216.32

Gęstość 00,95 g/mL w temperaturze 25 °C (świetlone)
Kolor Bezbarwny płyn

Alfa-heksylocynamaldehyd C15H20O CAS 101-86-0 Synteza organiczna Bezbarwna ciecz

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie