Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Przezroczysta ciecz Aldehyd konwaliowy CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MXM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union,
Możliwość dostaw: 1000tonów/miesiąc
Podsumowanie produktu
Bezbarwna, przezroczysta ciecz, aldehyd liliowy CAS 80-54-6 Smaki i zapachy Przegląd bezbarwnej, przezroczystej cieczy, aldehydu liliowego CAS 80-54-6 Smaki i zapachy Lilial (p‑tert.‑butyl‑α‑methylhydrocynamaldehyd, w skrócie lilial) jest jedną z najczęściej produkowanych odmian syntetycznych zapach...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Przezroczysta ciecz Aldehyd konwaliowy

,

Aldehyd konwaliowy CAS 80-54-6

,

Smaki CAS 80-54-6

Product Name: Lily aldehyd
CAS: 80-54-6
MF: C14H20O
MW: 204,31
EINECS: 201-289-8
Appearance: bezbarwny płyn
Opis produktu

Bezbarwna, przezroczysta ciecz, aldehyd liliowy CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

Przegląd bezbarwnej, przezroczystej cieczy, aldehydu liliowego CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

Lilial (p‑tert.‑butyl‑α‑methylhydrocynamaldehyd, w skrócie lilial) jest jedną z najczęściej produkowanych odmian syntetycznych zapachów. W normalnych warunkach jest cieczą o temperaturze wrzenia 279°C. Ma zapach konwalii, lilii, bzu, trawy króliczej i innych kwiatów. Jego zapach jest czysty, miękki i elegancki i jest bardzo mile widziany przez perfumiarzy.

 

Parametry produktu bezbarwnej, przezroczystej cieczy, aldehydu liliowego CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

Pozycja  Wartość
Nazwa produktu Aldehyd liliowy
CAS 80-54-6
MF C14H20O
MW 204.31
EINECS 201-289-8
Wygląd

bezbarwna ciecz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie bezbarwnej, przezroczystej cieczy, aldehydu liliowego CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

 

Przezroczysta ciecz Aldehyd konwaliowy CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

Zastosowanie bezbarwnej, przezroczystej cieczy, aldehydu liliowego CAS 80-54-6 Smaki i zapachy

 

Jest szeroko stosowany w kosmetykach i mydlanych aromatach. Ma dobry kwiatowy zapach, który można dzielić z innymi kwiatowymi zapachami. Ma również dobrą adaptację aromatyczną i może być dobrze mieszany z innymi kwiatowymi, piżmowymi i drzewnymi zapachami. Może być szeroko stosowany w zapachach lilii, konwalii, bzu, kwiatu pomarańczy, magnolii, frangipani, kwiatów drzewnych, kwiatów słodkiej fasoli, a także w zapachach szyprowych, orientalnych, drzewnych, piżmowych i fantazyjnych.

 

FAQ

 

P1: Czy mogę dostać jakieś próbki?

Odp.: Tak, zamówienie próbki jest dostępne do kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić za koszt próbki i koszt ekspresowy.

 

P2: Czy przyjmujecie spersonalizowane zamówienia?

Odp.: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

 

P3: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zwykle potrzebuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

 

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Zapewniamy 12 miesięcy gwarancji.

 

P5: Jakie są warunki płatności?

Odp.: Akceptujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie