Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Smar organiczny pośredni Stearynian cynku CAS 557-05-1 Środek polerski do tekstyliów

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $3.00 - 8.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Organiczny środek smarny, półprodukt, stearynian cynku CAS 557-05-1 Środek polerski do tekstyliów​​ ​ Wprowadzenie: Biały, higroskopijny drobny proszek o przyjemnym zapachu. Nierozpuszczalny w wodzie, etanolu i eterze, rozpuszczalny w kwasach. Stearynian cynku staje się koloidem po podgrzaniu i ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Biały organiczny półprodukt

,

proszek pośredni organiczny

,

białe surowce organiczne

Product Name: Stearat cynku
CAS: 557-05-1
MF: C36H70O4Zn
MW: 632,33
EINECS: 209-151-9
Color: Biały proszek
Opis produktu

Organiczny środek smarny, półprodukt, stearynian cynku CAS 557-05-1 Środek polerski do tekstyliów​​ ​

 

Wprowadzenie:

 

Biały, higroskopijny drobny proszek o przyjemnym zapachu. Nierozpuszczalny w wodzie, etanolu i eterze, rozpuszczalny w kwasach. Stearynian cynku staje się koloidem po podgrzaniu i rozpuszczeniu w rozpuszczalniku organicznym i rozkłada się na kwas stearynowy i odpowiednią sól cynku po wystawieniu na działanie silnego kwasu. Posiada właściwości smarne, higroskopijne, nietoksyczne, lekko drażniące, nie zanieczyszczające i nie niebezpieczne.

 

Zastosowania:

 

‌Jest stosowany w przemyśle farmaceutycznym, w przygotowywaniu olejów utwardzających i smarów, a także jako środek suszący do farb. Jest stosowany w przetwarzaniu PVC i nietoksycznych produktów gumowych. Ma działanie synergiczne ze stearynianem wapnia i stearynianem baru i może skutecznie poprawić stabilność światła i ciepła produktów PVC i gumowych. Dawka w przetwarzaniu PVC wynosi zwykle mniej niż 1 część; jest stosowany jako środek dotykowy do produktów gumowych, a także w produkcji dodatków polimeryzacyjnych PP, PE, PS, EPS i wkładów do ołówków. Ogólna dawka wynosi 1~3 części.

 

Nazwa produktu Stearynian cynku
CAS 557-05-1
MF C36H70O4Zn
MW

632.33

EINECS 209-151-9
Kolor biały proszek

 

Smar organiczny pośredni Stearynian cynku CAS 557-05-1 Środek polerski do tekstyliów

 

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie