Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Dobra cena nr CAS 128446-35-5 2-hydroksypropylo-beta-cyklodekstryna do substancji zapachowych i smakowych, produkty higieny osobistej

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MY
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 100G
Ceny: 20-30USD
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A.
Możliwość dostaw: 100 000
Podsumowanie produktu
Salicylan 2-hydroksyetylu o wysokiej czystości (CAS 87-28-5) do półproduktów farmaceutycznych i kosmetyków. Zawiera kwas salicylowy o przedłużonym uwalnianiu, który nie powoduje podrażnień, zwiększa skuteczność filtrów przeciwsłonecznych i służy jako utrwalacz zapachu. Stabilny, rozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

2-Hydroksypropyl-beta-cyklodekstryna do zapachów

,

2-Hydroksypropyl-beta-cyklodekstryna do aromatów

,

2-Hydroksypropyl-beta-cyklodekstryna do pielęgnacji osobistej

Product Name: Hydroksypropylo-beta-cyklodekstryna
CAS No: 128446-35-5
Melting Point: 278 °C (rozkład)
MF: C63H112O42
Density: 1,05 przy 20,3 ℃
Boiling Point: 400 ℃
Opis produktu

Dostawa fabryczna Dobra cena NR CAS 128446-35-5 2-hydroksypropylo-beta-cyklodekstryna w magazynie

Wstęp:
Temperatura topnienia: 278°C (rozkład);
Temperatura wrzenia: 400°C;
Gęstość: 1,05 w 20,3°C;
Współczynnik załamania światła: 1,25° (C = 1, H₂O);
Warunki przechowywania: temperatura pokojowa;
Rozpuszczalność w H₂O: 45% (w/v);
Postać: roztwór (klarowny, bezbarwny);
Kolor: biały do ​​lekko żółtego;
pH: 5,0–7,0 (20 g/L w H₂O)
Używa:

Aromaty spożywcze, które zapobiegają ulatnianiu się i utlenianiu podczas przetwarzania w wysokiej temperaturze, aby zatrzymać aromat; stosowany w cukierkach, napojach, wypiekach i dmuchanych przekąskach w celu przedłużenia okresu przydatności do spożycia 2 do 3 razy.

Buforowane kwasy owocowe o jakości kosmetycznej, kwas salicylowy, olejki eteryczne o wysokim stężeniu i konserwanty na bazie kwasów, które minimalizują pieczenie i zaczerwienienie skóry, dzięki czemu nadają się do pielęgnacji skóry wrażliwej oraz preparatów do pielęgnacji skóry dla matek i niemowląt.

Nazwa produktu  

HYDROKSYPROPYLO-BETA-CYKLODEKSTRYNA

Nr CAS 128446-35-5
MF C63H112O42
MW 1541,54
EINECS 420-920-1
Kolor proszek

Dobra cena nr CAS 128446-35-5 2-hydroksypropylo-beta-cyklodekstryna do substancji zapachowych i smakowych, produkty higieny osobistej

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie