Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Najlepsza cena 2-etyloksanokwas CAS 149-57-5 Kwas izoktanokwas o klasie przemysłowej 99% Sól metalowa do suszarki farb

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $10.00 - 20.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Kwas 2-etyloheksanowy klasy przemysłowej

,

sól metaliczna kwasu izooktanowego 99%

,

osuszacz do farb

Product Name: Kwas 2-etyloheksanowy
CAS Number: 149-57-5
MF: C8H16O2
MW: 144,21
EINECS: 205-743-6
Melting Point: -59 ° C.
Boiling Point: 228 °C (dosł.)
Density: 0,906
Refractive Index: n20/D 1,425(lit.)
Storage Temp.: Przechowuj poniżej +30 ° C.
Appearance: Bezbarwna ciecz
Model: SZ-BZ
Water Solubility: 2 g/l (20°C)
Opis produktu
Bezbarwny ciekły kwas 2-etyloheksanowy CAS 149-57-5
Przegląd produktu

Bezbarwna ciecz. Suszarki do farb i lakierów (sole metali). Etyloheksoesany metali lekkich służą do przetwarzania niektórych olejów mineralnych na smary. Jego estry stosuje się jako plastyfikatory.

Specyfikacje produktu
Nazwa produktu Kwas 2-etyloheksanowy
Numer CAS 149-57-5
Formuła molekularna C8H16O2
Masa cząsteczkowa 144,21
Wygląd Bezbarwna ciecz
EINECS 205-743-6
Model SZ-BZ
Obraz produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Aplikacje
  • Służy jako kluczowy surowiec do produkcji soli kobaltu, manganu, cyrkonu i innych metali, szeroko stosowany jako osuszacz farb i tuszu do powłok alkidowych, lakierów przemysłowych i farb drukarskich w celu przyspieszenia utwardzania folii i zapobiegania żółknięciu.
  • Stosowany do produkcji termostabilizatorów PVC, dodatków do tworzyw sztucznych i plastyfikatorów specjalnego przeznaczenia, poprawiających parametry obróbki cieplnej rur, profili i wyrobów kalandrowanych z PVC.
  • Działa jako ważny organiczny półprodukt do syntetycznych smarów, dodatków do płynów do obróbki metali i inhibitorów korozji w układach obróbki mechanicznej.
  • Stosowany w syntezie nadtlenkowych inicjatorów polimeryzacji, modyfikatorów w postaci żywicy alkidowej, półproduktów farmaceutycznych, substancji zapachowych i drobnochemicznych pochodnych.
Często zadawane pytania
P1: Czy mogę dostać próbki?

Tak, dostępna jest kolejność próbek w celu kontroli jakości i testu rynkowego. Ale musisz zapłacić koszt próbki i koszt ekspresowy.

P2: Czy otrzymujesz zamówienie niestandardowe?

Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

W zależności od ilości zamówienia małe zamówienie zwykle zajmuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Zapewniamy 12-miesięczny okres gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Otrzymujemy Escrow, T/T, West Union, Cash itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie