Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Średnie produkty kosmetyczne

Jakość Gorąca sprzedaż DL-Pantenol CAS16485-10-2, stosowany w syntezie organicznej, a także w pestycydach i półproduktach farmaceutycznych fabryka

Gorąca sprzedaż DL-Pantenol CAS16485-10-2, stosowany w syntezie organicznej, a także w pestycydach i półproduktach farmaceutycznych

Factory Supply Advantage Price DL-Panthenol CAS 16485-10-2 Extensive Use Introduction: Appearance: White to off-white crystalline powder with a slight characteristic odor.Melting point: 64.5–68.5°CBoiling point: 483.6°C (760 mmHg)Density: 1.166 g/cm³Flash point: 246.3°CSpecific rotation: −0.05° to ...
Jakość Wysokiej jakości octan 2-etyloheksylu (CAS 103-09-3), stosowany jako dodatek do wysokiej jakości farb, wysokiej jakości powłok i środków do polerowania skóry fabryka

Wysokiej jakości octan 2-etyloheksylu (CAS 103-09-3), stosowany jako dodatek do wysokiej jakości farb, wysokiej jakości powłok i środków do polerowania skóry

Factory Supply Competitive Price 2-Ethylhexyl acetate CAS 103-09-3 With fast delivery Introduction: Acetic acid-2-ethylhexyl ester is a colorless transparent liquid that is insoluble in water but miscible with ethanol and other organic solvents. It has strong penetrating power and good adhesion. ...
Jakość 1,1'-Carbonyldiimidazol (CAS 530-62-1), CDI, Używany w syntezie organicznej, a także w pestycydach i środkach farmaceutycznych pośrednich fabryka

1,1'-Carbonyldiimidazol (CAS 530-62-1), CDI, Używany w syntezie organicznej, a także w pestycydach i środkach farmaceutycznych pośrednich

Factory Supply Advantage Price 1,1'-Carbonyldiimidazole CDI CAS 530-62-1 Extensive Use Introduction: N,N'-Cycloimidoyl is soluble in water and also in organic solvents such as alcohols and ethers. It is extremely prone to deliquescence and decomposes into imidazole and carbon dioxide upon contact ...
Jakość Biały krystaliczny proszek Kwas p-anizynowy (kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4) do zastosowań w kosmetycznych środkach konserwujących i aromatach spożywczych fabryka

Biały krystaliczny proszek Kwas p-anizynowy (kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4) do zastosowań w kosmetycznych środkach konserwujących i aromatach spożywczych

Supply Good Price White Crystal Powder 4-Anisic Acid CAS 100-09-4 Extensive Use Introduction: This product is white crystalline powder. Its melting point is 182~185°C, boiling point 275°C and flash point 185°C; bulk density is 380kg/m³, specific gravity 1.385, refractive index ranges from 1.571 to 1...
Jakość Bezbarwny płyn Polyquaternium-7 PQ-7 CAS 26590-05-6 Kationowy kopolimer kosmetyczny kosmetyczny środek powierzchniowo czynny fabryka

Bezbarwny płyn Polyquaternium-7 PQ-7 CAS 26590-05-6 Kationowy kopolimer kosmetyczny kosmetyczny środek powierzchniowo czynny

Polyquaternium-7 (CAS 26590-05-6) to bezbarwny, płynny środek powierzchniowo czynny do kosmetyków. Zwiększa pienienie, lepkość i połysk włosów w szamponach; zapewnia smarowność i tworzenie filmu w pielęgnacji skóry. Poprawia kompatybilność w układach anionowych środków powierzchniowo czynnych.
Jakość Biały proszek kosmetyczny Chityna CAS 1398-61-4 Surowiec biochemiczny do stabilizatora zagęszczacza do pielęgnacji skóry fabryka

Biały proszek kosmetyczny Chityna CAS 1398-61-4 Surowiec biochemiczny do stabilizatora zagęszczacza do pielęgnacji skóry

White Powder Chitin CAS 1398-61-4 Overview Chitin is a naturally occurring polysaccharide found in the shells of living organisms suchas crabs, lobsters, tortoise, shrimps, and insects or it can be generated via fungal fermentation processes. Product Parameters Product Name Chitin CAS number 1398-61...
Jakość Biały stały imidazolidinyl mocznik CAS 39236-46-9 Konserwanty o szerokospektralnych właściwościach antybakteryjnych i higroskopowych do kosmetyków fabryka

Biały stały imidazolidinyl mocznik CAS 39236-46-9 Konserwanty o szerokospektralnych właściwościach antybakteryjnych i higroskopowych do kosmetyków

White Solid Imidazolidinyl Urea CAS 39236-46-9 - Cosmetic Preservative Imidazolidinyl urea is a white, free-flowing powder that is hygroscopic, odorless or with a slightly characteristic odor. It is readily soluble in water, soluble in propylene glycol and glycerin, and sparingly soluble in ethanol. ...
Jakość Biały proszek Argirelina/Acetyloheksapeptyd-3 CAS 616204-22-9 Usuwanie zmarszczek fabryka

Biały proszek Argirelina/Acetyloheksapeptyd-3 CAS 616204-22-9 Usuwanie zmarszczek

White Powder Argireline/Acetyl Hexapeptide-3 CAS 616204-22-9 Wrinkle Removal Argireline, also known as a botulinum toxin-like compound, is an oligopeptide that mimics the six N-terminal amino acids of the SNAP-25 protein. Argireline is a commonly used ingredient in high-end cosmetics, primarily used ...
Jakość L-Mentol CAS 2216-51-5 Biały kryształ z chłodnym miętowym aromatem fabryka

L-Mentol CAS 2216-51-5 Biały kryształ z chłodnym miętowym aromatem

L-Menthol Food Additive (CAS 2216-51-5) High-purity L-Menthol in colorless needle-like crystalline form with a refreshing mint aroma. This food-grade additive features excellent solubility and chemical stability for various industrial applications. Product Specifications Parameter Value Product Name ...