Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Biały krystaliczny proszek Kwas p-anizynowy (kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4) do zastosowań w kosmetycznych środkach konserwujących i aromatach spożywczych

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MY
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 100G
Ceny: 20-30USD
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A.
Możliwość dostaw: 100 000
Podsumowanie produktu
Dostarcz dobrą cenę Biały kryształ w proszku Kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4 Szerokie zastosowanie Wstęp: Ten produkt to biały, krystaliczny proszek. Jego temperatura topnienia wynosi 182 ~ 185°C, temperatura wrzenia 275°C i temperatura zapłonu 185°C; gęstość nasypowa wynosi 380kg/m3, ciężar właściwy ...

Szczegóły produktu

Product Name: Kwas p-anyżowy
CAS No: 100-09-4
Melting Point: 182-185°C (lit.)
MF: C8H8O3
Density: 1.385
Boiling Point: 275°C
Opis produktu

Dostarcz dobrą cenę Biały kryształ w proszku Kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4 Szerokie zastosowanie

Wstęp:
Ten produkt to biały, krystaliczny proszek. Jego temperatura topnienia wynosi 182 ~ 185°C, temperatura wrzenia 275°C i temperatura zapłonu 185°C; gęstość nasypowa wynosi 380kg/m3, ciężar właściwy 1,385, współczynnik załamania światła waha się od 1,571 do 1,576, prężność pary wynosi 0,001 Pa w temperaturze 25°C. Jest trudno rozpuszczalny w wodzie (1 część rozpuszcza się w 2500 częściach wody), łatwo rozpuszczalny w etanolu i rozpuszczalnikach organicznych. Posiada numer FEMA 3945 do stosowania w środkach aromatyzujących do żywności.
Wymagania dotyczące przechowywania: Przechowywać w temperaturze poniżej 30°C, szczelnie zamknięte przed wilgocią.
Używa:
Główne zastosowania
  1. Konserwant kosmetyczny: Szeroko stosowany w produktach do pielęgnacji skóry i higieny osobistej jako łagodny antybakteryjny środek konserwujący zastępujący parabeny.
  2. Jedzenie i smak: Zatwierdzony surowiec spożywczy do produkcji syntetycznych aromatów spożywczych i kwaśnych konserwantów.
  3. Półprodukt farmaceutyczny: Kluczowy surowiec do syntezy API o działaniu sercowo-naczyniowym, przeciwzapalnym i wysokowartościowych półproduktów chemicznych.
Produkt Kwas p-anyżowy
Nr CAS 100-09-4
MF C8H8O3
MW 152,15
EINECS 202-818-5
Kolor biały

Biały krystaliczny proszek Kwas p-anizynowy (kwas 4-anizynowy CAS 100-09-4) do zastosowań w kosmetycznych środkach konserwujących i aromatach spożywczych

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie