Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Bitki Gelişim Düzenleyiciler İndol-3-bütirik asit CAS 133-32-4 Beyaz Kristal Toz

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-MM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: US $50-80/ kg
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000000kg/yıl
Ürün Özetleri
Bitki Büyüme Düzenleyicileri Indol-3-betirik asit CAS 133-32-4 Beyaz Kristal Toz Giriş: Saf ürün beyaz kristallerdir. m.p.124~125°C, buhar basıncı

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Beyaz organik ara madde

,

beyaz organik hammaddeler

,

toz organik ara madde

Product Name: İndol-3-bütirik Asit
CAS: 133-32-4
MF: C12H13NO2
MW: 203.24
EINECS: 205-101-5
Ürün Tanımı

Bitki Büyüme Düzenleyicileri Indol-3-betirik asit CAS 133-32-4 Beyaz Kristal Toz

Giriş:

Saf ürün beyaz kristallerdir. m.p.124~125°C, buhar basıncı <10×10-6Pa) (60°C). Organik çözücülerde kolayca çözünür, suda çözünmez, aside kararlıdır.Endüstriyel ürün beyaz ve açık sarı kristal renktedir., 121~124°C erime noktası.

Kullanımları:

Bitki köklerinin büyümesini teşvik etmek ve filizlenme ve hayatta kalma oranlarını artırmak için bitki büyüme uyarıcısı olarak kullanılır.

Ürün Adı Indol-3-butirik asit
CAS 133-32-4
MF C12H13NO2
MW

203.24

EINECS 205-101-5
Renk Beyaz kristal tozu

Bitki Gelişim Düzenleyiciler İndol-3-bütirik asit CAS 133-32-4 Beyaz Kristal Toz

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder