Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Organik Kimyasal Malzemeler Gliserol CAS 56-81-5 kozmetik, koruyucu, çözücü için

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BZ
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1
Fiyat: US $1.50 - 3.00/ Kilogram
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 100 kg/yıl
Ürün Özetleri
Benzil Benzoat CAS 120-51-4, %99 saflıkta, koku sabitleyici, reçineler için çözücü ve farmasötik ara madde olarak hizmet veren renksiz bir sıvıdır. ODM/OEM özelleştirmesi, 12 aylık garanti ve küresel ödeme seçenekleriyle gıda ve endüstriyel sınıflarda mevcuttur.

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Kozmetik için organik Valerophenone

,

Valerophenone CAS 1009-14-9

,

Valerophenone koruyucu çözücü

Product Name: Gliserol
CAS Number: 56-81-5
MF: C3H8O3
MW: 92.09
EINECS: 200-289-5
Appearance: Renksiz Sıvı
Melting Point: 20 °C(yanıyor)
Boiling Point: 290 ° C
Density: 1,25 g/mL(yanıyor)
Solubility: H2O: 20 °C'de 5 M, berrak, renksiz
Storage Temp.: +5°C ile +30°C arasında saklayın.
Model: SZ-BZ
Ürün Tanımı
Gliserol CAS 56-81-5 Renksiz Sıvı
Ürüne Genel Bakış
Gliserol, nitrogliserin, asetik asit gliserol, yüzey aktif maddeler, aromalar, alkidler ve ester zamklarının üretimi için bir hammaddedir. Doğrudan antifriz, kozmetik, mürekkep vb. alanlarda kullanılabilir. Su tutucu madde olarak kullanılabilir (ekmek ve kek için kullanılır); taşıyıcı solvent (aroma verici, pigment ve suda çözünür koruyucu madde kullanılır; koyulaştırıcı (içecek ve şarap formülasyonunda kullanılır); plastikleştirici (şeker, tatlı ve et ürünü); tatlandırıcı, gaz kromatografik fiksatif.

Ürün Özellikleri

Ürün

Ürün Adı Gliserol
CAS Numarası 56-81-5
Moleküler Formül C3H8O3
Molekül Ağırlığı 92.09
Dış görünüş Renksiz Sıvı
EINECS 200-289-5
Modeli SZ-BZ
Ürün Resmi
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Uygulamalar
  • Cilt bakım ürünlerinde kuru cildi nemlendirir ve besler.
  • Gıda işlemede tatlandırıcı ve nemlendirici olarak görev yapar.
  • Endüstriyel üretimde yağlayıcı ve hammadde olarak kullanılır.
Sıkça Sorulan Sorular
S1: Bazı örnekler alabilir miyim?

Evet, kalite kontrolü ve pazar testi için örnek sipariş mevcuttur. Ancak numune maliyetini ve ekspres maliyetini ödemek zorundasınız.

S2: Özelleştirilmiş sipariş alıyor musunuz?

Evet, ODM ve OEM memnuniyetle karşılanmaktadır.

S3: Teslim süresi nedir?

Sipariş miktarına göre, küçük siparişlerin genellikle 3-5 güne ihtiyacı vardır, büyük siparişlerin müzakereye ihtiyacı vardır.

S4: Garanti şartlarınız nedir?

12 ay garanti süresi sağlıyoruz.

S5: Ödeme koşullarınız nedir?

Escrow, T/T, West Union, nakit vb. alıyoruz.

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder