Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kleurloze lavandolie CAS 8000-28-0 Plantenextracten FEMA 2619 Zeep Essence

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-CTS
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: US $95-107/ kg
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 1000000kg/jaar
Productoverzicht
Plantenextracten Lavendelolie CAS 8000-28-0 FEMA 2619 Zeepessentie Inleiding: Kleurloze of geel-groene vluchtige essentiële olie, met het unieke aroma van verse lavendelbloemen en houtsoort, licht bitter. Gebruik: voor het bereiden van cosmetische en zeepgeuren Productnaam Lavendelolie CAS 8000-28-0 ...

Productdetails

Markeren:

Lavendelolie CAS 8000-28-0

,

8000-28-0 Plantenextracten

,

Kleurloze lavandolie

Product Name: Lavanderolie
CAS: 8000-28-0
MF: Nvt
EINECS: 289-995-2
Productbeschrijving

Plantenextracten Lavendelolie CAS 8000-28-0 FEMA 2619 Zeepessentie

Inleiding:

Kleurloze of geel-groene vluchtige essentiële olie, met het unieke aroma van verse lavendelbloemen en houtsoort, licht bitter.

Gebruik:

voor het bereiden van cosmetische en zeepgeuren

Productnaam Lavendelolie
CAS 8000-28-0
MF N/A
MW

0

EINECS 289-995-2
Kleur kleurloze vloeistof

Kleurloze lavandolie CAS 8000-28-0 Plantenextracten FEMA 2619 Zeep Essence

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag