Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Bezwonny Olejek Lawendowy CAS 8000-28-0 Ekstrakty Roślinne FEMA 2619 Esencja do Mydła

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $95-107/ kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Ekstrakty roślinne Olejek lawandrowy CAS 8000-28-0 FEMA 2619 Esencja mydła Wprowadzenie: Bezbarwny lub żółto-zielony lotny olej eteryczny, o wyjątkowym zapachu świeżych kwiatów lawendy i drewnianym zapachu, lekko gorzki. Stosowanie: Do produkcji kosmetyków i mydłowych perfum Nazwa produktu Olej z ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Olejek Lawendowy CAS 8000-28-0

,

8000-28-0 Ekstrakty Roślinne

,

Bezwonny Olejek Lawendowy

Product Name: Olej Lavander
CAS: 8000-28-0
MF: Nie dotyczy
EINECS: 289-995-2
Opis produktu

Ekstrakty roślinne Olejek lawandrowy CAS 8000-28-0 FEMA 2619 Esencja mydła

Wprowadzenie:

Bezbarwny lub żółto-zielony lotny olej eteryczny, o wyjątkowym zapachu świeżych kwiatów lawendy i drewnianym zapachu, lekko gorzki.

Stosowanie:

Do produkcji kosmetyków i mydłowych perfum

Nazwa produktu Olej z lawendy
CAS 8000-28-0
MF N/A
MW

0

EINECS 289-995-2
Kolor bezbarwny płyn

Bezwonny Olejek Lawendowy CAS 8000-28-0 Ekstrakty Roślinne FEMA 2619 Esencja do Mydła

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie