Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Zonnebrandmiddel Octyl 4-Methoxycinnamaat C18H26O3 CAS 5466-77-3 Cosmetische Grondstoffen

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MM
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: T/T, Western Union, L/C
Leveringsvermogen: 1000000kg/jaar
Productoverzicht
UV-absorber Octyl 4-methoxycinnamaat CAS 5466-77-3 Cosmetische grondstoffen Zonnebrandcrème Introductie: Geel transparante vloeistof. Kookpunt 216℃ (0,133-0,267 kPa), brekingsindex 1,535 (26℃). Gebruik: Het wordt gebruikt om zonnebrandcrème (crème, lotion, vloeistof) en andere huidverzorgingscosmeti...

Productdetails

Markeren:

Zonnebrandmiddel Octyl 4-Methoxycinnamaat

,

CAS 5466-77-3

,

Octyl 4-Methoxycinnamaat C18H26O3

Product Name: Octyl 4-methoxycinnamaat
CAS: 5466-77-3
MF: C18H26O3
MW: 290.4
EINECS: 226-775-7
Color: Lichtgele vloeistof
Productbeschrijving

UV-absorber Octyl 4-methoxycinnamaat CAS 5466-77-3 Cosmetische grondstoffen Zonnebrandcrème

 

Introductie:

 

Geel transparante vloeistof. Kookpunt 216℃ (0,133-0,267 kPa), brekingsindex 1,535 (26℃).

 

Gebruik:

 

Het wordt gebruikt om zonnebrandcrème (crème, lotion, vloeistof) en andere huidverzorgingscosmetica te bereiden. Het kan effectief ultraviolette stralen in de zon absorberen om te voorkomen dat de menselijke huid rood wordt, verbrandt en zonnebrand oploopt. Het is ook een behandeling voor fotodermatitis.

 

Productnaam Octyl 4-methoxycinnamaat
CAS 5466-77-3
MF C18H26O3
MW

290.4

EINECS 226-775-7
Kleur Lichtgele vloeistof

 

Zonnebrandmiddel Octyl 4-Methoxycinnamaat C18H26O3 CAS 5466-77-3 Cosmetische Grondstoffen

 

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag