Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Güneş Kremi Oktil 4-Metoksisinnamat C18H26O3 CAS 5466-77-3 Kozmetik Hammaddeleri

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-MM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 1kg
Fiyat: Pazarlık edilebilir
Ödeme Şartları: T/T, Western Union, L/C
Tedarik Yeteneği: 1000000kg/yıl
Ürün Özetleri
UV emici Octyl 4-metoksisinnamat CAS 5466-77-3 Kozmetik hammaddeler Güneş koruyucu Giriş: Sarı şeffaf sıvı. Kaynama noktası 216°C (0.133-0.267kpa), kırılma indeksi 1.535 (26°C). Kullanımları: Güneş koruyucu (krem, losyon, sıvı) ve diğer cilt bakım kozmetikleri hazırlamak için kullanılır. İnsan ...

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Güneş Kremi Oktil 4-Metoksisinnamat

,

CAS 5466-77-3

,

Oktil 4-Metoksisinnamat C18H26O3

Product Name: OCTYL 4-Metoksikinnamat
CAS: 5466-77-3
MF: C18H26O3
MW: 290.4
EINECS: 226-775-7
Color: Açık sarı sıvı
Ürün Tanımı

UV emici Octyl 4-metoksisinnamat CAS 5466-77-3 Kozmetik hammaddeler Güneş koruyucu

Giriş:

Sarı şeffaf sıvı. Kaynama noktası 216°C (0.133-0.267kpa), kırılma indeksi 1.535 (26°C).

Kullanımları:

Güneş koruyucu (krem, losyon, sıvı) ve diğer cilt bakım kozmetikleri hazırlamak için kullanılır. İnsan cildinin kırmızılaşmasını, güneş yanmasını,ve güneş yanığı.Aynı zamanda fotodermatit için de bir tedavidir.

Ürün Adı Oktil 4-metoksisinnamat
CAS 5466-77-3
MF C18H26O3
MW

290.4

EINECS 226-775-7
Renk Açık sarı sıvı

Güneş Kremi Oktil 4-Metoksisinnamat C18H26O3 CAS 5466-77-3 Kozmetik Hammaddeleri

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder