Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Cosmetische Tussenproducten Geurstof

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MXM
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1kg
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T, Western Union,
Leveringsvermogen: 1000 ton/maand
Productoverzicht
Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur Overzicht van Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur Kleurloze tot lichtgele vloeistof met de geur van citroen, citronella en roos. Het bestaat in drie optisch actieve vormen: d-, ...

Productdetails

Markeren:

Kleurloze Vloeistof Citronellal

,

106-23-0 Cosmetische Tussenproducten

,

CAS 106-23-0 Geurstof

Product Name: Citronellaal
CAS: 106-23-0
MF: C10H18O
MW: 154.25
EINECS: 203-376-6
Appearance: kleurloze vloeistof
Productbeschrijving

Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur

 

Overzicht van Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur

 

Kleurloze tot lichtgele vloeistof met de geur van citroen, citronella en roos. Het bestaat in drie optisch actieve vormen: d-, l- en dl-. D-Citronellal is in grote hoeveelheden aanwezig in essentiële oliën en is de belangrijkste component van citronella-olie en eucalyptusolie. Het is oplosbaar in ethanol en de meeste niet-vluchtige oliën, licht oplosbaar in vluchtige oliën en propyleenglycol, en onoplosbaar in glycerine en water.

 

Productparameters van Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur

 

Item  Waarde
Productnaam Citronellal
CAS 106-23-0
MF C10H18O
MW 154.25
EINECS 203-376-6
Uiterlijk

kleurloze vloeistof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding van Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur

 

 

Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Cosmetische Tussenproducten Geurstof

 

Toepassing van Kleurloze Vloeistof Citronellal CAS 106-23-0 Voedseladditieven Cosmetische Geur

 

Het wordt gebruikt als fixatiemiddel, coördinerend middel en modifier, en wordt veel gebruikt in cosmetische geuren; het is ook een smaakversterker voor dranken en voedingsmiddelen. Het kan worden gewonnen uit citronella-olie of worden bereid uit isoeugenol door acetylering en oxidatie.

 

FAQ

 

V1: Kan ik wat monsters krijgen?

A: Ja, een voorbeeld bestelling is beschikbaar voor kwaliteitscontrole en markttest. Maar u moet de monsterkosten en de expresskosten betalen.

 

V2: Accepteert u een aangepaste bestelling?

A: Ja, ODM & OEM zijn welkom.

 

V3: Wat is de doorlooptijd?

A: Afhankelijk van de bestelhoeveelheid, duurt een kleine bestelling meestal 3-5 dagen, een grote bestelling vereist overleg.

 

V4: Wat zijn uw garantievoorwaarden?

A: Wij bieden 12 maanden garantie.

 

V5: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: Wij accepteren Escrow, T/T, West Union, Contant geld etc.

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag