Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Bezbarwna ciecz Cytronelal CAS 106-23-0 Kosmetyczne półprodukty Zapach

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MXM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: L/C, T/T, Western Union,
Możliwość dostaw: 1000tonów/miesiąc
Podsumowanie produktu
Bezbarwny płynny Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Wnętrze kosmetyczne Przegląd bezbarwnego płynu Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Wnętrze kosmetyczne Bezbarwny do lekko żółty płyn o aromie cytryny, cytronelli i róży.D-Citronellal występuje w dużych ilościach w olejkach ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Bezbarwna ciecz Cytronelal

,

106-23-0 Kosmetyczne półprodukty

,

CAS 106-23-0 Zapach

Product Name: Cytronellal
CAS: 106-23-0
MF: C10H18O
MW: 154,25
EINECS: 203-376-6
Appearance: bezbarwny płyn
Opis produktu

Bezbarwny płynny Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Wnętrze kosmetyczne

Przegląd bezbarwnego płynu Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Wnętrze kosmetyczne

Bezbarwny do lekko żółty płyn o aromie cytryny, cytronelli i róży.D-Citronellal występuje w dużych ilościach w olejkach eterycznych i jest głównym składnikiem oleju z cytronelli i oleju eukaliptusowegoJest rozpuszczalny w etanolu i większości olejów nielotnych, lekko rozpuszczalny w olejkach lotnych i glikolu propylenowego oraz nierozpuszczalny w glicerynie i wodzie.

Parametry produktu bezbarwnego płynu Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności

Pozycja Wartość
Nazwa produktu Citronellal
CAS 106-23-0
MF C10H18O
MW 154.25
EINECS 203-376-6
Wymiar

bezbarwny płyn

Zdjęcie bezbarwnego płynu Citronellal CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Wnętrze kosmetyczne

Bezbarwna ciecz Cytronelal CAS 106-23-0 Kosmetyczne półprodukty Zapach

Zastosowanie bezbarwnej płynnej cytronelli CAS 106-23-0 Dodatki do żywności Parfum kosmetyczny

Jest stosowany jako środek fiksujący, koordynujący i modyfikujący i jest szeroko stosowany w kosmetykach aromatyzujących; jest również wzmacniaczem smaku napojów i żywności.Może być ekstrakcjonowany z oleju z cytronelli lub przygotowywany z izoeugenolu przez acetylację i utlenianie.

Częste pytania

Czy mogę dostać próbki?

O: Tak, zamówienie na próbkę jest dostępne do kontroli jakości i testowania rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

A: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

A: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

O: Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

A: Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie