Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Lage prijs 99% 3-Methyl-3-methoxybutanol / MMB met CAS 56539-66-3 voor verven, geuren en aroma's

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-MIJN
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 100G
Prijs: 20-30USD
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T, Western Union, D/P, D/A
Leveringsvermogen: 100000
Productoverzicht
Hoogzuiver 2-hydroxyethylsalicylaat (CAS 87-28-5) voor farmaceutische tussenproducten en cosmetica. Biedt salicylzuur met langdurige afgifte met lage irritatie, verbetert de werkzaamheid van de zonnebrandcrème en dient als geurfixeermiddel. Stabiel, oplosbaar in organische oplosmiddelen.

Productdetails

Markeren:

3-Methyl-3-methoxybutanol voor verven

,

MMB CAS 56539-66-3 geuren

,

Organisch tussenproduct MMB aroma's

Boiling Point: 173-175 °C (lit.)
CAS No: 56539-66-3
Density: 0,926 g/ml bij 20 °C (lit.)
Melting Point: -50 °C
Product Name: 3-methyl-3-met-hoxybutanol
MF: C6H14O2
Productbeschrijving

Kleurloze Transparante Vloeistof 3-Methyl-3-methoxybutanol / MMB met CAS 56539-66-3

Introductie:
3-Methoxy-3-methylbutanol, afgekort als MMB, is een heldere, kleurloze vloeistof.
Smeltpunt: -50°C;
kookpunt: 173–175°C (lit.);
dichtheid: 0,926 g/mL bij 20°C (lit.);
dampdruk: 47 Pa bij 20°C;
brekingsindex n²²²²/D: 1,428 (lit.);
vlam punt: 160°F;
bewaarcondities: Bewaren op kamertemperatuur
Toepassingen:

3-Methoxy-3-methylbutanol is een belangrijk fijnchemisch grondstof, voornamelijk gebruikt als oplosmiddel in shampoos, zepen, detergenten en printerinkten, evenals als additief.

Productnaam  

3-Methyl-3-methoxybutanol

CAS-nr. 56539-66-3
MF C6H14O2
MW 118,17
EINECS 260-252-4
Kleur kleurloos

Lage prijs 99% 3-Methyl-3-methoxybutanol / MMB met CAS 56539-66-3 voor verven, geuren en aroma's

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag