Hoş geldiniz. Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Düşük Fiyat %99 3-Metil-3-metoksibütanol / MMB, CAS 56539-66-3, Boyalar, Parfümler ve Lezzetler için

Temel özellikler
Menşei Yeri: Çin
Marka Adı: Senzhuo
Sertifikasyon: ISO9001
Model Numarası: SZ-BENİM
Ticaret Mülkleri
Minimum Sipariş Miktarı: 100G
Fiyat: 20-30USD
Ödeme Şartları: L/C, T/T, Batı Birliği, D/P, D/A
Tedarik Yeteneği: 100000
Ürün Özetleri
Farmasötik ara ürünler ve kozmetikler için yüksek saflıkta 2-Hidroksietil salisilat (CAS 87-28-5). Düşük tahrişe sahip sürekli salınan salisilik asit sunar, güneş koruyucu etkinliğini arttırır ve koku sabitleyici olarak görev yapar. Kararlı, organik çözücülerde çözünür.

Ürün Detayları

Vurgulamak:

Boya için 3-Metil-3-metoksibütanol

,

MMB CAS 56539-66-3 parfümler

,

Organik ara ürün MMB lezzetler

Boiling Point: 173-175 °C(yanıyor)
CAS No: 56539-66-3
Density: 20 °C'de 0,926 g/mL(yanıyor)
Melting Point: -50 °C
Product Name: 3-Metil-3-metoksibütanol
MF: C6H14O2
Ürün Tanımı

Renksiz Şeffaf Sıvı 3-Metil-3-me toksibutanol / MMB CAS 56539-66-3 ile

Giriş:
3-Methoxy-3-metilbutanol, kısacası MMB, berrak, renksiz bir sıvıdır.
Erime noktası: -50°C;
kaynama noktası: 173°C (lit.);
yoğunluk: 20°C'de (lit.) 0,926 g/mL;
Buhar basıncı: 20°C'de 47 Pa;
kırılma indeksi n20/D: 1.428 (lit.);
yanma noktası: 160°F;
Saklama koşulları: Oda sıcaklığında saklanmalıdır
Kullanımları:

3-Met hoxy-3-metilbutanol, öncelikle şampuanlarda, sabunlarda, deterjanlarda ve yazıcı mürekkeplerinde bir çözücü olarak ve ayrıca bir katkı maddesi olarak kullanılan önemli bir ince kimyasal hammadde.

Ürün Adı  

3-Metil-3-metoksibutanol

CAS numarası. 56539-66-3
MF C6H14O2
MW 118.17
EINECS 260-252-4
Renk Renksiz

Düşük Fiyat %99 3-Metil-3-metoksibütanol / MMB, CAS 56539-66-3, Boyalar, Parfümler ve Lezzetler için

İlgili Ürünler
  • CAS 573-58-0 Kongo Kırmızısı Tozu Asit Baz Adsorpsiyon İndikatörü

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Kaprilik Kaprik Trigliseritler C21H39O6 CAS 73398-61-5 Gıda ve Kozmetik

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Kozmetik ara maddeler Arbutin CAS 497-76-7 Beyaz Kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escin bitki ekstraktları Cas 6805-41-0 Tıbbi hammaddeler

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Soru Gönder