Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Καλλυντικές πρώτες ύλες Ascorbyl tetraisopalmitate/VC-IP CAS 183476-82-6 Άχρωμο υγρό

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-MM
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: US $180- 200/ kg
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 1000000kg/έτος
Σύνοψη του προϊόντος
Καλλυντικά Πρώτες Ύλες Ascorbyl Tetraisopalmitate/VC-IP CAS 183476-82-6 Άχρωμο Υγρό Εισαγωγή: Η τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ έχει πολλές λειτουργίες ως καλλυντικό συστατικό, όπως λεύκανση του δέρματος, προώθηση της σύνθεσης κολλαγόνου και αναστολή της υπεροξείδωσης των λιπιδίων. Ως παράγωγο της βιτα...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

Αχρωμοσχέδιο CAS 5343-92-0

,

Άχρωμες καλλυντικές πρώτες ύλες

,

υγρό cas 5343-92-0

Product Name: Ασκορβυλίλη τετραϊζασοπαλμιτικό/VC-IP
CAS: 183476-82-6
MF: C70H128O10
MW: 1129.76
EINECS: 430-110-8
Περιγραφή του προϊόντος

Καλλυντικά Πρώτες Ύλες Ascorbyl Tetraisopalmitate/VC-IP CAS 183476-82-6 Άχρωμο Υγρό

 

Εισαγωγή:

 

Η τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ έχει πολλές λειτουργίες ως καλλυντικό συστατικό, όπως λεύκανση του δέρματος, προώθηση της σύνθεσης κολλαγόνου και αναστολή της υπεροξείδωσης των λιπιδίων. Ως παράγωγο της βιταμίνης C, το τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ είναι πολύ σταθερό σε υψηλές θερμοκρασίες και έχει καλή διαλυτότητα σε λάδι. Το τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ έχει εξαιρετική απορρόφηση από το δέρμα και αποσυντίθεται σε ελεύθερη βιταμίνη C στο δέρμα για την επίτευξη φυσιολογικών λειτουργιών.

 

Χρήσεις:

Η κύρια λειτουργία του τετραεξυλδεκυλ ασκορβικού οξέος στα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος είναι η λεύκανση και η αντιμετώπιση των φακίδων, και είναι ένα αντιοξειδωτικό. Ο παράγοντας κινδύνου είναι 1, ο οποίος είναι σχετικά ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σιγουριά. Γενικά δεν έχει καμία επίδραση στις έγκυες γυναίκες και το τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ δεν προκαλεί ακμή. Το τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ χρησιμοποιείται ως αντιοξειδωτικό, λευκαντικό παράγοντας, παράγοντας κατά των φακίδων και ενυδατικό στα καλλυντικά. Αυτό το συστατικό είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης C και μπορεί να αναστείλει τη δραστηριότητα της τυροσινάσης. Το τετραεξυλδεκυλ ασκορβικό οξύ είναι κατάλληλο για 6 τύπους δέρματος: ανεκτικό δέρμα, ξηρό δέρμα, δέρμα με χρωστικές ουσίες, σφριγηλό δέρμα, λιπαρό δέρμα και δέρμα με ρυτίδες.

 

 

Όνομα Προϊόντος Ascorbyl Tetraisopalmitate/VC-IP
CAS 183476-82-6
MF C70H128O10
MW 1129.76
EINECS 430-110-8
Χρώμα άχρωμο υγρό
 
Καλλυντικές πρώτες ύλες Ascorbyl tetraisopalmitate/VC-IP CAS 183476-82-6 Άχρωμο υγρό

 

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά