Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowce kosmetyczne Askorbyl tetrazopalmitat/VC-IP CAS 183476-82-6 Płyn bezbarwny

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-MM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $180- 200/ kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Surowce kosmetyczne Askorbyl tetrazopalmitat/VC-IP CAS 183476-82-6 Płyn bezbarwny Wprowadzenie: Askorbat tetraheksylodecylowy pełni wiele funkcji jako składnik kosmetyczny, w tym oświeca skórę, promuje syntezę kolagenu i hamuje nadtlenowanie lipidów.Askorbat tetraheksylodeksylowy jest bardzo ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

bezbarwny CAS 5343-92-0

,

Bezbarwne surowce kosmetyczne

,

ciecz CAS 5343-92-0

Product Name: Ascorbyl Tetraisopalmitate/VC-IP
CAS: 183476-82-6
MF: C70H128O10
MW: 1129.76
EINECS: 430-110-8
Opis produktu

Surowce kosmetyczne Askorbyl tetrazopalmitat/VC-IP CAS 183476-82-6 Płyn bezbarwny

Wprowadzenie:

Askorbat tetraheksylodecylowy pełni wiele funkcji jako składnik kosmetyczny, w tym oświeca skórę, promuje syntezę kolagenu i hamuje nadtlenowanie lipidów.Askorbat tetraheksylodeksylowy jest bardzo stabilny w wysokich temperaturach i ma dobrą rozpuszczalność w olejuAskorbat tetracheksylodecylowy ma doskonałą absorpcję skórną i rozkłada się na wolną witaminę C w skórze w celu osiągnięcia funkcji fizjologicznych.

Stosowanie:

Główną funkcją askorbanu tetraheksylodecylowego w produktach kosmetycznych i do pielęgnacji skóry jest wybielanie i przeciwdziałanie pisklętom, a także jest przeciwutleniaczem.który jest stosunkowo bezpieczny i może być stosowany z ufnościąZasadniczo nie ma wpływu na kobiety w ciąży, a askorbat tetraheksylodecylowy nie powoduje trądziku.środek przeciwszczurkowy i nawilżacz w kosmetykachTen składnik jest pochodną witaminy C i może hamować aktywność tyrozynazy.twarda skóra, tłusta skóra i zmarszczki skóry.

Nazwa produktu Askorbyl tetrazopalmitat/VC-IP
CAS 183476-82-6
MF C70H128O10
MW 1129.76
EINECS 430-110-8
Kolor bezbarwny płyn
Surowce kosmetyczne Askorbyl tetrazopalmitat/VC-IP CAS 183476-82-6 Płyn bezbarwny

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie