Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Συστατικά φροντίδας του δέρματος Δίκτυα CAS 116-31-4 Καλλυντικές πρώτες ύλες

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: MXM
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: Διαπραγματεύσιμα
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000KG/Month
Σύνοψη του προϊόντος
Συστατικά Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες Επισκόπηση των Συστατικών Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες Η βιταμίνη Α αλδεΰδη, γνωστή και ως ρετινάλη, είναι το πλησιέστερο συστατικό στο οξύ Α. Παράγεται με οξείδωση και διάσπαση της β-καρ...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

σκόνη cas 5343-92-0

,

πρώτες ύλες καλλυντικών σε σκόνη

Product Name: Διάγνωση
CAS: 116-31-4
MF: C20H28O
MW: 284.44
EINECS: 204-135-8
Color: Κίτρινη σκόνη
Περιγραφή του προϊόντος

Συστατικά Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες

 

Επισκόπηση των Συστατικών Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες

 

Η βιταμίνη Α αλδεΰδη, γνωστή και ως ρετινάλη, είναι το πλησιέστερο συστατικό στο οξύ Α. Παράγεται με οξείδωση και διάσπαση της β-καροτίνης. Υπάρχουν 16 στερεοϊσομερή. 13 έχουν συντεθεί χημικά, εκ των οποίων το 11-cis ισομερές είναι η χρωμογενής ουσία στις φυσικές οψίνες. Τύπος All-E: κρυσταλλικός. Σημείο τήξης 64-65℃. Τύποι 7E, 9Z, 11E, 13E: σημείο τήξης 56-58℃.

 

Παράμετροι Προϊόντος των Συστατικών Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες

 

Είδος Τιμή
Όνομα Προϊόντος Ρετινάλη
CAS 116-31-4
MF C20H28O
MW 284.44
EINECS 204-135-8
Εμφάνιση Κίτρινη σκόνη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εικόνα των Συστατικών Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες

 

Συστατικά φροντίδας του δέρματος Δίκτυα CAS 116-31-4 Καλλυντικές πρώτες ύλες

Εφαρμογή των Συστατικών Περιποίησης Δέρματος Ρετινάλη CAS 116-31-4 Κοσμητικές Πρώτες Ύλες

 

Η ρετιναλδεΰδη είναι ένα ενεργό συστατικό για την περιποίηση του δέρματος κατά των ρυτίδων, της γήρανσης και της ακμής. Μελέτες έχουν δείξει ότι σε σύγκριση με άλλα κοινώς χρησιμοποιούμενα παράγωγα βιταμίνης Α (όπως το ρετινοϊκό οξύ), η ρετινάλη είναι λιγότερο ερεθιστική για το δέρμα και πιο κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, η ρετινάλη μεταβολίζεται από το ανθρώπινο σώμα και μετατρέπεται σε ρετινοϊκό οξύ, το οποίο έχει επίσης την επίδραση της θεραπείας της ακμής. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα πολυλειτουργικό ενεργό πρόσθετο. Η ρετιναλδεΰδη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες φόρμουλες προϊόντων περιποίησης δέρματος κατά των ρυτίδων, της γήρανσης και της ακμής και η συνιστώμενη δοσολογία είναι περίπου 0,05%~0,15%.

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

Ε1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;

Α: Ναι, η παραγγελία δείγματος είναι διαθέσιμη για έλεγχο ποιότητας και δοκιμή στην αγορά. Αλλά πρέπει να πληρώσετε το κόστος του δείγματος και το κόστος της express αποστολής.

 

Ε2: Δέχεστε προσαρμοσμένη παραγγελία;

Α: Ναι, τα ODM & OEM είναι ευπρόσδεκτα.

 

Ε3: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Α: Σύμφωνα με την ποσότητα της παραγγελίας, η μικρή παραγγελία χρειάζεται συνήθως 3-5 ημέρες, η μεγάλη παραγγελία χρειάζεται διαπραγμάτευση.

 

Ε4: Ποιοι είναι οι όροι εγγύησής σας;

Α: Παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση.

 

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Α: Λαμβάνουμε Escrow, T/T, West Union, Cash κ.λπ.

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά