Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Składniki do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: MXM
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 10000 kg / miesiąc
Podsumowanie produktu
Składniki do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne Przegląd składników do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne Aldehyd witaminy A, znany również jako retinal, jest składnikiem najbardziej zbliżonym do kwasu A. Powstaje w wyniku utleniania i rozszczepienia β...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

proszek CAS 5343-92-0

,

surowce kosmetyczne w proszku

Product Name: Szkielet siatkówkowy
CAS: 116-31-4
MF: C20H28O
MW: 284,44
EINECS: 204-135-8
Color: Żółty proszek
Opis produktu

Składniki do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

 

Przegląd składników do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

 

Aldehyd witaminy A, znany również jako retinal, jest składnikiem najbardziej zbliżonym do kwasu A. Powstaje w wyniku utleniania i rozszczepienia β-karotenu. Istnieje 16 stereoizomerów. 13 zostało zsyntetyzowanych chemicznie, z których izomer 11-cis jest substancją chromogenną w naturalnych opsynach. Typ all-E: krystaliczny. Temperatura topnienia 64-65℃. Typy 7E, 9Z, 11E, 13E: temperatura topnienia 56-58℃.

 

Parametry produktu składników do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

 

Pozycja Wartość
Nazwa produktu Retinal
CAS 116-31-4
MF C20H28O
MW 284.44
EINECS 204-135-8
Wygląd Żółty proszek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie składników do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

 

Składniki do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

Zastosowanie składników do pielęgnacji skóry Retinal CAS 116-31-4 Surowce kosmetyczne

 

Retinaldehyd jest aktywnym składnikiem do pielęgnacji skóry przeciwzmarszczkowej, przeciwstarzeniowej i przeciwtrądzikowej. Badania wykazały, że w porównaniu z innymi powszechnie stosowanymi pochodnymi witaminy A (takimi jak kwas retinowy), retinal jest mniej drażniący dla skóry i bardziej odpowiedni dla skóry wrażliwej. Ponadto retinal jest metabolizowany przez organizm ludzki i przekształcany w kwas retinowy, który ma również działanie w leczeniu trądziku. Można powiedzieć, że jest to wielofunkcyjny aktywny dodatek. Retinaldehyd może być stosowany w różnych formułach produktów do pielęgnacji skóry przeciwzmarszczkowych, przeciwstarzeniowych i przeciwtrądzikowych, a zalecana dawka wynosi około 0,05%~0,15%.

 

 

FAQ

 

P1: Czy mogę otrzymać jakieś próbki?

Odp.: Tak, zamówienie próbki jest dostępne do kontroli jakości i testów rynkowych. Ale musisz zapłacić za koszt próbki i koszt przesyłki ekspresowej.

 

P2: Czy przyjmujecie zamówienia niestandardowe?

Odp.: Tak, ODM i OEM są mile widziane.

 

P3: Jaki jest czas realizacji?

Odp.: Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zwykle potrzebuje 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

 

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Odp.: Udzielamy 12 miesięcy gwarancji.

 

P5: Jakie są warunki płatności?

Odp.: Akceptujemy Escrow, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie