Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Επιφανειοδραστικές ουσίες Καθημερινά Χημικά Παλμιτικό Οξύ CAS 57-10-3 FEMA 2832 Γαλακτωματοποιητής Διασκορπιστικό Αντιαφριστικό

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: ΣΧ-ΣΤΣ
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 κιλό
Τιμή: US $2.00 - 7.00/ Kilogram
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 10000kg/year
Σύνοψη του προϊόντος
Επιφανειοδραστικές ουσίες Καθημερινά Χημικά Παλμιτικό Οξύ CAS 57-10-3 FEMA 2832 Γαλακτωματοποιητής Διαβροχέας Αντιαφριστικό Εισαγωγή: Λευκές φολίδες φωσφόρου με περλέ γυαλάδα. Αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αιθανόλη. Το παλμιτικό οξύ, γνωστό και ως εξαδεκανοϊκό οξύ, είναι ένα από τα ευρύτερα διανεμημ...

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

επιφανειοδραστικές ουσίες καθημερινά χημικά

,

επιφανειοδραστικές ουσίες αιθυλοπυρουβικό

Product Name: Παλμιτικό οξύ
CAS: 57-10-3
MF: C16H32O2
MW: 256,42
EINECS: 200-312-9
Color: Στερεά φλούδα
Περιγραφή του προϊόντος

Επιφανειοδραστικές ουσίες Καθημερινά Χημικά Παλμιτικό Οξύ CAS 57-10-3 FEMA 2832 Γαλακτωματοποιητής Διαβροχέας Αντιαφριστικό

 

Εισαγωγή:

 

Λευκές φολίδες φωσφόρου με περλέ γυαλάδα. Αδιάλυτο στο νερό, διαλυτό σε αιθανόλη. Το παλμιτικό οξύ, γνωστό και ως εξαδεκανοϊκό οξύ, είναι ένα από τα ευρύτερα διανεμημένα λιπαρά οξέα στη φύση. Είναι λευκοί κρύσταλλοι σε θερμοκρασία δωματίου. Παρουσιάζεται ευρέως σε διάφορα έλαια και λίπη, όπως λάδι tung, φοινικέλαιο, λάκα, βαμβακέλαιο, σογιέλαιο, αραχιδέλαιο, λάδι από φύτρο καλαμποκιού, ιχθυέλαιο, λίπος γάλακτος, βοοειδή, πρόβατα, λίπος χοίρου κ.λπ. Ταυτόχρονα, σχηματίζει επίσης εστέρες (δηλαδή φυσικά κεριά) με υψηλότερες κορεσμένες μονοϋδρικές αλκοόλες και είναι ευρέως παρόντα σε πολλά είδη ζώων και φυτών.

 

Χρήσεις:

 

Χρησιμοποιείται κυρίως ως επιφανειοδραστικό. Όταν χρησιμοποιείται ως μη ιονικός τύπος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μονοπαλμιτικό πολυοξυαιθυλένιο σορβιτάνης και μονοπαλμιτικό σορβιτάνης. Το πρώτο μετατρέπεται σε λιπόφιλο γαλακτωματοποιητή και χρησιμοποιείται σε όλα τα καλλυντικά και φάρμακα, και το δεύτερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γαλακτωματοποιητής για καλλυντικά, φάρμακα και τρόφιμα, ως διαβροχέας για μελάνια χρωστικών και χρησιμοποιείται επίσης ως αντιαφριστικό. Όταν χρησιμοποιείται ως ανιονικός τύπος, μετατρέπεται σε παλμιτικό νάτριο και χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για σαπούνια λιπαρών οξέων, γαλακτωματοποιητές πλαστικών κ.λπ. Το παλμιτικό ψευδάργυρο χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής για καλλυντικά και πλαστικά. Εκτός από τη χρήση του ως επιφανειοδραστικό, χρησιμοποιείται επίσης ως πρώτη ύλη για ισοπροπυλ παλμιτικό, μεθυλ παλμιτικό, βουτυλ παλμιτικό, αμινικές ενώσεις, χλωρίδια κ.λπ. Μεταξύ αυτών, το ισοπροπυλ παλμιτικό είναι πρώτη ύλη για την ελαιώδη φάση των καλλυντικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή κραγιόν, διαφόρων κρεμών, ελαίων μαλλιών, κρεμών μαλλιών κ.λπ. Άλλα, όπως το μεθυλ παλμιτικό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετα λιπαντικών, πρώτες ύλες επιφανειοδραστικών; παράγοντες ολίσθησης PVC κ.λπ.; πρώτες ύλες για κεριά, σαπούνια, γράσα, συνθετικά απορρυπαντικά, μαλακτικά κ.λπ.; χρησιμοποιείται ως άρωμα, είναι ένα βρώσιμο άρωμα που επιτρέπεται για χρήση σύμφωνα με τους κανονισμούς GB2760-1996 της χώρας μου. χρησιμοποιείται επίσης ως αντιαφριστικό τροφίμων.

 

Όνομα προϊόντος Παλμιτικό οξύ
CAS 57-10-3
MF C16H32O2
MW 256.42
EINECS 200-312-9
Χρώμα Στερεό σε νιφάδες
 
Επιφανειοδραστικές ουσίες Καθημερινά Χημικά Παλμιτικό Οξύ CAS 57-10-3 FEMA 2832 Γαλακτωματοποιητής Διασκορπιστικό Αντιαφριστικό
Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά