Καλώς ήρθατε στο Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Καλλυντικό βαθμό 10-Αντεκενικό οξύ CAS 112-38-9 Οργανικό ενδιάμεσο 99% καθαρότητα για αρώματα & αντιμυκητιασικές πρώτες ύλες

Βασικές ιδιότητες
Χώρος καταγωγής: Κίνα
Ονομασία μάρκας: Senzhuo
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμός μοντέλου: SZ-BZ
Εμπορικά Ακίνητα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1
Τιμή: US $3.50 - 7.00/ Kilogram
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, L/C
Ικανότητα εφοδιασμού: 1000kg/year
Σύνοψη του προϊόντος
Το Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 είναι ένα άχρωμο υγρό με 99% καθαρότητα, που χρησιμεύει ως σταθεροποιητικό αρωμάτων, διαλύτης για ρητίνες και φαρμακευτικό ενδιάμεσο. Διατίθεται σε ποιότητες τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων με προσαρμογή ODM/OEM, εγγύηση 12 μηνών και παγκόσμιες επιλογές πληρωμής.

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Επισημαίνω:

οξείδιο 10-ουντεκενοϊκό καλλυντικού τύπου

,

οργανική ενδιάμεση αντιμυκητιασική πρώτη ύλη

,

99% καθαρότητα αρωματική πρώτη ύλη

Product Name: Μη αποεϊνικό οξύ
CAS Number: 112-38-9
MF: C11H20O2
MW: 184.28
EINECS: 203-965-8
Melting Point: 23-25 ​​°C (lit.)
Boiling Point: 137 °C/2 mmHg (lit.)
Density: 0,912 g/mL στους 25 °C (lit.)
Vapor Pressure: 0,019 Pa στους 20℃
Refractive Index: n20/D 1.449 (lit.)
Fp: 300 °F
Storage Temp.: Αποθηκεύστε παρακάτω +30 ° C.
Appearance: Άχρωμο Υγρό
Model: SZ-BZ
Περιγραφή του προϊόντος
Άχρωμο Υγρό 10-Undecenoic Acid CAS 112-38-9
Επισκόπηση Προϊόντος

Το Undecylenic acid (C11) ή αλλιώς 10-undecenoic acid είναι ένα οργανικό ακόρεστο λιπαρό οξύ που προέρχεται από το καστορέλαιο μέσω πυρόλυσης. Το Undecylenic acid είναι ένα εγκεκριμένο από τον FDA δραστικό συστατικό σε φάρμακα για δερματικές λοιμώξεις και ανακουφίζει από τον κνησμό, το κάψιμο και τον ερεθισμό.

Προδιαγραφές Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος Undecenoic acid
Αριθμός CAS 112-38-9
Μοριακός Τύπος C11H20O2
Μοριακό Βάρος 184.28
Εμφάνιση Άχρωμο Υγρό
EINECS 203-965-8
Μοντέλο SZ-BZ
Εικόνα Προϊόντος
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Εφαρμογές
  • Χρησιμοποιείται στην παρασκευή αντιμυκητιασικών φαρμακευτικών πρώτων υλών, γάμμα-ουντεκαλακτόνης, μόσχου κετόνης και καθημερινών αρωμάτων.
  • Εφαρμόζεται ως παράγοντας που προστίθεται σε σαμπουάν κατά της πιτυρίδας και προϊόντα περιποίησης ποδιών για αντιβακτηριακούς και αποσμητικούς σκοπούς.
  • Χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για σύνθεση πολυμερών για την παραγωγή νάιλον, τροποποιημένης ρητίνης και λεπτών χημικών ουσιών όπως οι φερομόνες εντόμων.
  • Λειτουργεί ως ενδιάμεσο για τη σύνθεση αρωμάτων σε αρωματοποιία και σύνθεση αρωμάτων προσωπικής φροντίδας.
Συχνές Ερωτήσεις
Ε1: Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;

Ναι, η παραγγελία δείγματος είναι διαθέσιμη για έλεγχο ποιότητας και δοκιμή αγοράς. Αλλά πρέπει να πληρώσετε το κόστος του δείγματος και το κόστος express.

Ε2: Λαμβάνετε προσαρμοσμένη παραγγελία;

Ναι, ODM & OEM είναι ευπρόσδεκτα.

Ε3: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Σύμφωνα με την ποσότητα παραγγελίας, η μικρή παραγγελία συνήθως χρειάζεται 3-5 ημέρες, η μεγάλη παραγγελία χρειάζεται διαπραγμάτευση.

Ε4: Ποιοι είναι οι όροι εγγύησής σας;

Παρέχουμε 12 μήνες εγγύηση.

Ε5: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

Δεχόμαστε Escrow, T/T, West Union, Cash κ.λπ.

Συγγενικά προϊόντα

Στείλε Ερευνά