Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Kwas 10-Undecenowy CAS 112-38-9 Średnie organiczne 99% czystość do aromatyzacji i przeciwgrzybiczej surowcy

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-BZ
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1
Ceny: US $3.50 - 7.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000kg/rok
Podsumowanie produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.

Szczegóły produktu

Podkreślić:

kwas 10-undecenowy klasy kosmetycznej

,

Średnie organiczne surowiec przeciwgrzybiczy

,

99% czystości surowiec zapachowy

Product Name: Kwas undennoin
CAS Number: 112-38-9
MF: C11H20O2
MW: 184,28
EINECS: 203-965-8
Melting Point: 23-25°C (lit.)
Boiling Point: 137°C/2 mmHg (lit.)
Density: 0,912 g/ml w temperaturze 25°C (lit.)
Vapor Pressure: 0,019 Pa przy 20 ℃
Refractive Index: n20/D 1,449(lit.)
Fp: 300°F
Storage Temp.: Przechowuj poniżej +30 ° C.
Appearance: Bezbarwna ciecz
Model: SZ-BZ
Opis produktu
Bezbarwny płyn 10-niedocenowy kwas CAS 112-38-9
Przegląd produktu

Kwas nienasycylenowy (C11) zwany również kwasem 10-undecenowym jest organicznym nienasyconym kwasem tłuszczowym uzyskiwanym z oleju rycynowego poprzez krakowanie.Kwas niecylenowy jest zatwierdzonym przez FDA składnikiem czynnym leków przeciw zakażeniom skóry, a także łagodzi swędzenie, pieczenie i podrażnienie.

Specyfikacja produktu
Nazwa produktu Kwas undecenowy
Numer CAS 112-38-9
Formuła molekularna C11H20O2
Masa molekularna 184.28
Wymiar Bezbarwny płyn
EINECS 203-965-8
Model SZ-BZ
Obraz produktu
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 Colorless Liquid Chemical Product
Wnioski
  • Stosowane w produkcji surowców przeciwgrzybiczych, gamma-undecalactonu, ketonu piżmowego i codziennych zapachów.
  • Stosowany jako środek dodany do szamponu przeciw łupieżom i produktów do pielęgnacji stóp w celach przeciwbakteryjnych i dezodorantów.
  • Używane jako surowiec do syntezy polimerów do produkcji nylonu, modyfikowanej żywicy i drobnych chemikaliów, takich jak feromony owadów.
  • Służy jako środek pośredni do syntezy zapachów w formule zapachów perfum i pielęgnacji osobistej.
Częste pytania
Czy mogę dostać próbki?

Tak, zamówienie na próbki jest dostępne do kontroli jakości i testowania na rynku.

Q2: Czy otrzymujesz zamówienie na zamówienie?

Tak, ODM i OEM są mile widziane.

P3: Jaki jest czas realizacji?

Zgodnie z ilością zamówienia, małe zamówienie zazwyczaj wymaga 3-5 dni, duże zamówienie wymaga negocjacji.

P4: Jakie są warunki gwarancji?

Dostarczamy 12 miesięcy gwarancji.

P5: Jakie są warunki płatności?

Przyjmujemy depozyt, T/T, West Union, gotówkę itp.

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie