خوش آمدید Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Cosmetic Grade 95% 98% Stearyl Glycyrrhetinate Powder CAS 13832-70-7 For Fragrances and flavorings; raw materials for cosmetics and personal care products

ویژگی های اساسی
محل تولید: چین
نام تجاری: Senzhuo
گواهینامه: ISO9001
شماره مدل: SZ-MY
املاک تجاری
حداقل مقدار سفارش: 100 گرم
قیمت: 20-30USD
شرایط پرداخت: L/C ، T/T ، Western Union ، D/P ، D/A
توانایی عرضه: 100000
خلاصه محصول
2-هیدروکسی اتیل سالیسیلات با خلوص بالا (CAS 87-28-5) برای واسطه های دارویی و لوازم آرایشی. اسید سالیسیلیک با رهش پایدار را با تحریک کم ارائه می دهد، اثر ضد آفتاب را افزایش می دهد و به عنوان تثبیت کننده عطر عمل می کند. پایدار، محلول در حلال های آلی.

جزئیات محصول

برجسته کردن:

Stearyl Glycyrrhetinate Powder

,

CAS 13832-70-7

,

98% Stearyl Glycyrrhetinate Powder

Product Name: استئاریل گلیسیرتینات
CAS No: 13832-70-7
Stroage: جو بی اثر، دمای اتاق
MF: C48H82O4
Density: 1.01±0.1g/cm3 ((پیش بینی شده)
Melting Point: 70-77 درجه سانتی گراد
توضیحات محصول
Cosmetic Grade 95% 98% Stearyl Glycyrrhetinate Powder CAS 13832-70-7 For Fragrances and flavorings; raw materials for cosmetics and personal care products Introduction: Melting point: 70–77 °C; Boiling point: 732.5 ± 60.0 °C (Predicted); Density: 1.01 ± 0.1 g/cm³ (Predicted); Vapor pressure: 0 Pa at 25 °C; Storage conditions: 4 °C, stored under nitrogen Uses: Used as Organic Intermediates Product Name Stearyl glycyrrhetinate CAS No. 13832-70-7 MF C48H82O4 MW 723.16 EINECS 419
محصولات مرتبط

درخواست ارسال کنید