Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowce kosmetyczne ISOEUGENOL CAS 97-54-1 Dodatki do żywności Aromaty żywności

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $48-58/ kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Surowce kosmetyczne ISOEUGENOL CAS 97-54-1 Dodatki do żywności Aromaty żywności Wprowadzenie: izoeugenol (4-propenyl-2-metoksyfenol, formuła cząsteczkowa C10H12O2) jest jasnoludnym, lekko lepkim płynem, nierozpuszczalnym w wodzie i glicerynie, rozpuszczalnym w rozpuszczalnikach organicznych, takich ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

SUROWIEC KOSMETYCZNY ISOEUGENOL

,

AROMAT SPOŻYWCZY ISOEUGENOL CAS 97-54-1

,

DODATEK DO ŻYWNOŚCI ISOEUGENOL Z GWARANCJĄ

Product Name: Isoeugenol
CAS: 97-54-1
MF: C10H12O2
MW: 164,2
EINECS: 202-590-7
Opis produktu

Surowce kosmetyczne ISOEUGENOL CAS 97-54-1 Dodatki do żywności Aromaty żywności

Wprowadzenie:

izoeugenol (4-propenyl-2-metoksyfenol, formuła cząsteczkowa C10H12O2) jest jasnoludnym, lekko lepkim płynem, nierozpuszczalnym w wodzie i glicerynie, rozpuszczalnym w rozpuszczalnikach organicznych, takich jak etanol;ma miękkie, słodki i pikantny aromat, o aromie goździku i kwiatowym podobnym do goździku

Stosowanie:

Jest to główny surowiec do produkcji goździków, a także jest stosowany w osmanthus i orientalnych zapachach.Jest bardzo skuteczny wraz z piżmem i cywetą w orientalnych zapachachMożna go stosować w smakach jadalnych, takich jak malina, brzoskwinia, orzech muszkowy, cynamon, abrykota, orzech, pikantna baza lub goździk.

Nazwa produktu ISOEUGENOL
CAS 97-54-1
MF C10H12O2
MW 164.2
EINECS 202-590-7
Kolor żółty płyn

Surowce kosmetyczne ISOEUGENOL CAS 97-54-1 Dodatki do żywności Aromaty żywności

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie