Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

C10H20O DL-Mentol CAS 89-78-1 Dzinfekcyjny Konserwatywny Monomer Wątek

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $51-61/ kg
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Ekstrakty roślinne DL-Mentol CAS 89-78-1 Dezynfekujący Konserwant Monomer Zapachowy Wprowadzenie: Mentol to związek chemiczny ekstrahowany z liści i łodyg mięty. Jest to biały kryształ o wzorze cząsteczkowym C10H20O. Jest głównym składnikiem olejków eterycznych mięty i mięty pieprzowej. Zastosowania...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

DL-Mentol CAS 89-78-1

,

CAS 89-78-1 Dzinfekcyjny

,

C10H20O DL-mentol

Product Name: DL-MENTHOL
CAS: 89-78-1
MF: C10H20O
MW: 156.27
EINECS: 201-939-0
Color: Biały krystaliczny proszek
Opis produktu

Ekstrakty roślinne DL-Mentol CAS 89-78-1 Dezynfekujący Konserwant Monomer Zapachowy

 

Wprowadzenie:

 

Mentol to związek chemiczny ekstrahowany z liści i łodyg mięty. Jest to biały kryształ o wzorze cząsteczkowym C10H20O. Jest głównym składnikiem olejków eterycznych mięty i mięty pieprzowej.

 

Zastosowania:

 

Mentol może być stosowany jako środek aromatyzujący i wzmacniacz smaku do cukierków (miętówek, żelków), napojów, lodów itp. Mentol i mentol racemiczny mogą być stosowane jako środki aromatyzujące do past do zębów, perfum, napojów, cukierków i innych książek chemicznych. W medycynie stosowany jest jako środek pobudzający, działający na skórę lub błony śluzowe, o działaniu chłodzącym i przeciwświądowym; może być przyjmowany doustnie jako środek wiatropędny na bóle głowy oraz zapalenie nosa, gardła i krtani itp. Jego estry są stosowane w przyprawach i lekach.

 

Nazwa produktu DL-Mentol
CAS 89-78-1
MF C10H20O
MW

156.27

EINECS 201-939-0
Kolor biały krystaliczny proszek

 

C10H20O DL-Mentol CAS 89-78-1 Dzinfekcyjny Konserwatywny Monomer Wątek

 

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie