Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Filtr Avobenzone Powder C20H22O3 CAS 70356-09-1 Olej rozpuszczalny w olejku

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-Cts
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 kg
Ceny: US $52.00 - 62.00/ Kilogram
Warunki płatności: T/T, Western Union, L/C
Możliwość dostaw: 1000000 kg/rok
Podsumowanie produktu
Filtry Absorbent UV Avobenzon CAS 70356-09-1 Olej rozpuszczalny w oponie słonecznej Wprowadzenie: Istnieje wiele rodzajów absorberów UV, wśród których szeroko stosowane są absorbery UV benzofenonu i mają wielką praktyczną wartość badawczą.Avobenzon należy do benzofenonu, który pochłania promieniowan...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Filtr Avobenzonu w proszku

,

CAS 70356-09-1 Rozpuszczalny w oleju

,

Avobenzon w proszku C20H22O3

Product Name: Avobenzone
CAS: 70356-09-1
MF: C20H22O3
MW: 310,39
EINECS: 274-581-6
Color: Biały proszek
Opis produktu

Filtry Absorbent UV Avobenzon CAS 70356-09-1 Olej rozpuszczalny w oponie słonecznej

Wprowadzenie:

Istnieje wiele rodzajów absorberów UV, wśród których szeroko stosowane są absorbery UV benzofenonu i mają wielką praktyczną wartość badawczą.Avobenzon należy do benzofenonu, który pochłania promieniowanie UV i jest również bardzo ważnym środkiem pośrednim do syntezy organicznej..

Stosowanie:

Avobenzon jest syntetycznym absorberem UV i dobrym absorberem UV typu UV-A (> 320 nm).W połączeniu z innymi filtrami UVB, może zapewniać pełną ochronę przed promieniami UVA i UVB i jest stosowany w zapobieganiu nowotworom skóry wywołanym przez światło.

Nazwa produktu Avobenzon
CAS 70356-09-1
MF C20H22O3
MW

310.39

EINECS 274-581-6
Kolor biały proszek

Filtr Avobenzone Powder C20H22O3 CAS 70356-09-1 Olej rozpuszczalny w olejku

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie