Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Surowce kosmetyczne

Jakość Sprzedaż hurtowa 3-chlor-2-hydroksypropyltrimetylochlorku amonu CAS 3327-22-8 fabryka

Sprzedaż hurtowa 3-chlor-2-hydroksypropyltrimetylochlorku amonu CAS 3327-22-8

Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.
Jakość Nowy gorąco sprzedawany 2-fenoksyetanol CAS 122-99-6 Płyn 99% Konserwant Kosmetyczny surowiec Wysokiego wrzenia Farby powłoki fabryka

Nowy gorąco sprzedawany 2-fenoksyetanol CAS 122-99-6 Płyn 99% Konserwant Kosmetyczny surowiec Wysokiego wrzenia Farby powłoki

Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.
Jakość Surowce kosmetyczne 2-Undekanon CAS 112-12-9 FEMA 3093 Aromaty spożywcze fabryka

Surowce kosmetyczne 2-Undekanon CAS 112-12-9 FEMA 3093 Aromaty spożywcze

Cosmetic Raw Materials 2-Undecanone CAS 112-12-9 FEMA 3093 Food flavourings Introduction: 2-Undecanone, also known as methyl nonanone, is a colourless to pale yellow liquid with a citrus-like and rutacearic aroma; it occurs naturally in houttuynia, bananas, strawberries, cloves, ginger and plants of ...
Jakość Wysoka czystość 99% Dexpanthenol CAS 81-13-0 Witamina B5 D-Panthenol Bezbarwny płyn Kosmetyczny surowiec Składnik nawilżający skórę fabryka

Wysoka czystość 99% Dexpanthenol CAS 81-13-0 Witamina B5 D-Panthenol Bezbarwny płyn Kosmetyczny surowiec Składnik nawilżający skórę

Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.
Jakość Polydoksyribonukleotyd w proszku CAS 100403-24-5 Polidoksyribonukleotyd w klasie kosmetycznej 99% PDRN fabryka

Polydoksyribonukleotyd w proszku CAS 100403-24-5 Polidoksyribonukleotyd w klasie kosmetycznej 99% PDRN

Polydeoxyribonucleotide CAS 100403-24-5 Polydeoxyribonucleotide is a polymeric deoxyribonucleotide extracted from the reproductive cells of salmon, consisting of multiple deoxyribonucleotides (DNA fragments). It has functions such as repairing, anti-inflammatory, promoting cell regeneration, and ...
Jakość Wysoka czystość 2-(2-Ethoxyethoxy) CAS 7328-17-8 Konkurencyjna cena EOEOEA na magazynie Szybka wysyłka surowiec UV fabryka

Wysoka czystość 2-(2-Ethoxyethoxy) CAS 7328-17-8 Konkurencyjna cena EOEOEA na magazynie Szybka wysyłka surowiec UV

Decyl Aldehyde CAS 112-31-2 to bezbarwna ciecz stosowana jako surowiec aromatyzujący i zapachowy do żywności. Jest idealny do aromatów cytrusowych, perfum i delikatnych chemikaliów. Dostępne luzem z niestandardowymi opcjami ODM/OEM i 12-miesięczną gwarancją.
Jakość Konkurencyjna cena Karwakrol CAS 499-75-2 Szybka dostawa Naturalny dodatek paszowy Wysoka czystość Bezbarwny płynny surowiec fabryka

Konkurencyjna cena Karwakrol CAS 499-75-2 Szybka dostawa Naturalny dodatek paszowy Wysoka czystość Bezbarwny płynny surowiec

Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.
Jakość Gorąco sprzedawany 98% Min Phenyl Trimethicone CAS 73559-47-4 w magazynie Kosmetyczny surowiec Kosmetyczny poziom Phenyl Silicone Oil fabryka

Gorąco sprzedawany 98% Min Phenyl Trimethicone CAS 73559-47-4 w magazynie Kosmetyczny surowiec Kosmetyczny poziom Phenyl Silicone Oil

Benzyl Benzoate CAS 120-51-4 to bezbarwna ciecz o czystości 99%, służąca jako utrwalacz zapachu, rozpuszczalnik do żywic i półprodukt farmaceutyczny. Dostępne w gatunkach spożywczych i przemysłowych z możliwością dostosowania ODM/OEM, 12-miesięczną gwarancją i globalnymi opcjami płatności.
Jakość PCA sodu CAS 28874-51-3 fabryka

PCA sodu CAS 28874-51-3

Sodium PCA CAS 28874-51-3 Sodium PCA is used in cosmetics as a moisturizer, skin conditioner, and antistatic agent. It is a natural component of the skin and an excellent moisturizer. It strengthens the stratum corneum and enhances the skin's own moisturizing ability. Specification Item Specificatio...