Witamy na Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

PCA sodu CAS 28874-51-3

Podstawowe właściwości
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa marki: Senzhuo
Certyfikacja: ISO9001
Numer modelu: SZ-CH
Nieruchomości handlowe
Minimalna ilość zamówienia: 1 KG
Ceny: Zbywalny
Warunki płatności: Akredytywa, T/T, Western Union
Możliwość dostaw: 25000 kg/rok
Podsumowanie produktu
PCA sodu CAS 28874-51-3 PCA sodu jest stosowany w kosmetykach jako nawilżacz, balsam do skóry i środek antystatyczny.Wzmacnia warstwo rogówkowe i zwiększa właściwości nawilżające skóry. Specyfikacja Pozycja Specyfikacja Wymiar Przejrzysty płyn Wartość pH 6.5-7.5 Wyniki oceny 50%-55% Metal ciężki ≤ ...

Szczegóły produktu

Podkreślić:

Surowiec kosmetyczny Sód PCA

,

Sód PCA CAS 28874-51-3

,

Sód PCA składnik do pielęgnacji skóry

CAS No: 28874-51-3
Molecular Formula: C5H6NNaO3
Molecular Weight:: 151.1
Appearance: Klarowny przezroczysty płyn
Melting Point: 125°C
Boiling Point: 313,7 ℃
Opis produktu

PCA sodu CAS 28874-51-3


PCA sodu jest stosowany w kosmetykach jako nawilżacz, balsam do skóry i środek antystatyczny.Wzmacnia warstwo rogówkowe i zwiększa właściwości nawilżające skóry.


Specyfikacja


Pozycja Specyfikacja
Wymiar Przejrzysty płyn
Wartość pH 6.5-7.5
Wyniki oceny 50%-55%
Metal ciężki ≤ 10 ppm
Rozpuszczalność w wodzie Rozpuszczalne w wodzie, nierozpuszczalne w etanolu.

Zastosowanie

1Używane głównie w kosmetykach kremów, roztworach, szamponach itp., ale również zamiast gliceryny w pastach do zębów, maści, tytoniu, skórze, powłokach do środków nawilżających,i pomocniki do barwienia włókien chemicznych, zmiękczacze, środek antystatyczny, jest również biochemiczne odczynniki.

2.Zdrożnik kosmetyczny

PCA-Na jest naturalnym czynnikiem nawilżającym, jest jednym z ważnych składników, ma wysoką wchłanianie wilgoci, nie jest toksyczny, nie pobudza, ma dobrą stabilność,To nowoczesny idealny kosmetyk do pielęgnacji skóry, może zmoknąć skórę i włosy, miękkość, elastyczność i połysk oraz właściwości antystatyczne.

3.Leki wybielające skórę

PCA-Na jest doskonałym środkiem wybielającym skórę, hamującym aktywność oksydazy tyrosiny, może zapobiegać “melanoidowi” w skórze, tak aby skóra była biała.

4- Wstrętny środek zmiękczający.

PCA-Na może działać jako środek zmiękczający keratynę, ma dobry efekt terapeutyczny.

PCA-Na jest stosowany głównie w kosmetykach kremów, roztworach, szamponach itp., stosowany również w glicerynie do pasty do zębów, maści, tytoniu, skórze, farbie jako środek nawilżający,i pomocniki do barwienia włókien chemicznych, zmiękczacze, środek anty-statyczny, jest również biochemiczne odczynniki.

PCA sodu CAS 28874-51-3

Produkty pokrewne
  • CAS 573-58-0 Czerwień Kongo w proszku, wskaźnik adsorpcyjny kwasowo-zasadowy

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Triglicerydy Caprylic Capric C21H39O6 CAS 73398-61-5 Żywność i kosmetyki

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Średnie produkty kosmetyczne Arbutyna CAS 497-76-7 Biały kryształ

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Ekstrakty z roślin Escin Cas 6805-41-0 Surowce medyczne

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Wyślij zapytanie