Welkom bij Senzhuo Industry Co.,Ltd
+86-15165036020

Natrium PCA CAS 28874-51-3

Basiseigenschappen
Plaats van oorsprong: China
Merknaam: Senzhuo
Certificering: ISO9001
Modelnummer: SZ-CH
Handelsgoederen
Minimale bestelhoeveelheid: 1KG
Prijs: Onderhandelbaar
Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T, Western Union
Leveringsvermogen: 25000KG/jaar
Productoverzicht
Natrium PCA CAS 28874-51-3 Natrium PCA wordt in cosmetica gebruikt als vochtinbrengende crème, huidconditioner en antistatisch middel. Het is een natuurlijk bestanddeel van de huid en een uitstekende vochtinbrengende crème. Het versterkt het stratum corneum en verbetert het hydraterende vermogen van ...

Productdetails

Markeren:

Natrium PCA cosmetische grondstof

,

Natrium PCA CAS 28874-51-3

,

Natrium PCA huidverzorging

CAS No: 28874-51-3
Molecular Formula: C5H6NNaO3
Molecular Weight:: 151,1
Appearance: Duidelijke transparante vloeistof
Melting Point: 125°C
Boiling Point: 313,7 ℃
Productbeschrijving

Natrium PCA CAS 28874-51-3


Natrium PCA wordt in cosmetica gebruikt als vochtinbrengende crème, huidconditioner en antistatisch middel. Het is een natuurlijk bestanddeel van de huid en een uitstekende vochtinbrengende crème. Het versterkt het stratum corneum en verbetert het hydraterende vermogen van de huid.


Specificatie


Item Specificatie
Verschijning Heldere transparante vloeistof
pH-waarde 6,5-7,5
Analyse 50%-55%
Zwaar metaal ≤10 ppm
Wateroplosbaarheid Oplosbaar in water. Onoplosbaar in ethanol.

Sollicitatie

1. Hoofdzakelijk gebruikt in crèmecosmetica, oplossingen, shampoo, enz., maar ook in plaats van glycerine voor tandpasta, zalfgeneesmiddelen, tabak, leer, coatings voor bevochtigingsmiddelen en hulpstoffen voor het verven van chemische vezels, weekmakers, antistatisch middel. Is ook biochemische reagentia.

2. Cosmetisch isolatiemiddel

PCA-Na Afdeling natuurlijke vochtinbrengende factor is een van de belangrijke ingrediënten, hoge vochtopname en niet-giftig, niet-stimulerend, goede stabiliteit, is de moderne huidverzorging ideale natuurlijke make-up gezondheidszorgproducten, kan huid en haar bevochtigen, zachtheid, elasticiteit en glans, en antistatische eigenschappen.

3. Huidbleekmiddel

PCA-Na is een uitstekend huidbleekmiddel, de remming van de tyrosineoxidase-activiteit kan de “melanoïde” in de huidafzetting voorkomen, zodat de huid wit wordt.

4. Geil verzachtend middel

PCA-Na kan een keratineverzachter zijn, de huidpsoriasis heeft een goed therapeutisch effect.

PCA-Na wordt voornamelijk gebruikt in crèmecosmetica, oplossingen, shampoo, enz., Ook gebruikt in glycerine voor tandpasta, zalfmedicijnen, tabak, leer, verf als bevochtigingsmiddel en hulpstoffen voor het verven van chemische vezels, weekmakers, antistatisch middel, is ook biochemische reagentia.

Natrium PCA CAS 28874-51-3

Gerelateerde producten
  • CAS 573-58-0 Congorood Poeder Zuur-Base Adsorptie-indicator

    Chemical Reagents Congo Red CAS 573-58-0 Acid-base indicators Adsorption Indicators Biological Stains Introduction: Brown-red powder, easily soluble in hot water, soluble in 10 parts of cold water, the solution is yellow-red. Uses: 1. Mainly used for dyeing textiles and paper products such as cotton...
  • Caprylic Capric Triglyceriden C21H39O6 CAS 73398-61-5 Voedsel en cosmetica

    Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Overview of Organic Synthetic Materials Caprylic/Capric Triglycerides CAS 73398-61-5 Food and Cosmetics Caprylic/Capric Triglycerides is a colorless, transparent or light yellow liquid at room temperature and ...
  • C12H16O7 Cosmetische tussenproducten Arbutine CAS 497-76-7 Wit kristal

    Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Overview of Cosmetic Intermediates Arbutin CAS 497-76-7 White Crystal Arbutin is also known as arbutin, arbutin, ursolic acid, arbutin or myricetin. It is a skin whitening active substance that integrates the concepts of "green", "safe" and ...
  • C55H86O24 Escine Plantextracten Cas 6805-41-0 Medische Grondstoffen

    Plant Extracts Cas 6805-41-0 Cosmetic Raw Materials Medical Raw Materials Introduction: Brown to white crystalline powder; slight odor, bitter taste.Aescin is derived from horse chestnut and horse chestnut extracts, which promote collagen synthesis, repair damaged skin, and effectively moisturize. ...

Stuur een aanvraag